itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

1:a linje IT-supporttekniker till Jönköpings kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2023-11-04

Ansök nu

1:a linje IT-supporttekniker till Jönköpings kommun

Dina arbetsuppgifter

Som vår nya 1:a linje IT-supporttekniker kommer du att besvara telefonsamtal och ge teknisk support till kommunens anställda. Du kommer även att utföra fjärrstyrning för att lösa tekniska problem och ge användarstöd. Ditt arbete innebär nära samarbete med Servicedesk-teamet för att säkerställa smidiga lösningar. Inom dina arbetsuppgifter kommer du att hantera olika områden, inklusive hårdvara, mjukvara, AD-konton och nätverk.

Ditt huvudfokus kommer att ligga på att effektivt lösa problem, ge användarstöd och hantera ärenden inom områden som hårdvara, mjukvara, AD-konton och nätverk.

Din profil och kvalifikationer

  • Har en utbildning inom IT och minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet

  • Besitter djupgående kunskap om Microsoft 365

  • Är väl förtrogen med Windows 10 och 11 samt Active Directory

  • Har erfarenhet av felsökning inom IT-miljö

  • Kommunicerar på svenska med en hög språklig kompetens

  • Har B-körkort

Som person är du professionell och serviceinriktad. Du har utmärkta sociala färdigheter och kan anpassa din kommunikation till användarnas behov och kunskapsnivå. Vi värdesätter mångfald och förväntar oss att du kan bemöta alla kollegor likvärdigt och respektfullt.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

Dela detta jobb

Logga
1:a linje IT-supporttekniker till Jönköpings kommun

Centric Professionals AB