itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

3rd line med inriktning på Windows Server

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

3rd line med inriktning på Windows Server

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniker på 3rd line kommer du att arbeta med bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas miljö. Du kommer även att ta emot ärenden som deras servicedesk har eskalerat vidare och förser de i sin tur med kompetens, rutiner och dokumentation så att de ska kunna lösa fler ärenden.

Du kommer att få arbeta med den absolut senaste tekniken och får möjligheten att utvecklas och själv forma din vardag. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar tätt tillsammans där kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag är A och O.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen med inriktning på Windowsserver. Du ska känna dig trygg i din tekniska kompetens och har en naturlig problemlösningsförmåga samt känner sig trygg i att fatta egna beslut.

Du drivs av att utvecklas och hålla dig uppdaterad inom nya tekniker. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och tycker om att arbeta i team såväl som självständigt.

Du har:

  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server miljöer

  • Erfarenhet av Windows Server med VMware, virtualisering, lagring och backup

  • Goda kunskaper inom Microsoft 365

  • Goda kunskaper inom Intune / Autopilot

  • Goda kunskaper inom Azure


Meriterande:

  • Erfarenhet av RDS och Citrix

  • Erfarenhet av säkerhet (Patchning och MFA)

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
3rd line med inriktning på Windows Server

Centric Professionals AB