itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

3rd line support engineer

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-12

Ansök nu

3rd line support engineer

Är du erfaren driftstekniker med dokumenterad erfarenhet av arbete i tredje linjen? Har du arbetat med drift av infrastruktur och är van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att vara en del av en grupp? 
 
Vi är nu på jakt efter en ny kollega som vill bli en del av en mindre driftgrupp med varierande uppdrag i Microsoft miljö. Tjänsten är placerad ute hos kund som är en av Sveriges ledande järnvägsentreprenörer som bygger, driftar och underhåller järnvägarna i Skandinavien. 
 

Arbetsuppgifter
I din roll som tekniker i tredjelinjen är din uppgift att stödja kunden med teknisk rådgivning i möten och vid upphandlingar. 

- Fungera som teknikstöd och rådgivare för vår 2 linje när de får in problem som ska lösas.
- Följa upp monteringsmeddelanden om service i vårt datacenter
- Ta hand om uppdateringar av Microsoft system i grupp eller i egen regi
- Utveckla och förbättra processorer och lösningar
- Ge råd och informera kunden om ny teknik som kan underlätta arbetet för dem 

Vi tror på kunskapsdelning och det är därför viktigt att du som driftstekniker dokumenterar så att vi fort kan hitta en lösning om problemen skulle uppstå igen. I rollen förväntas det att du kommer med egna förslag på förbättringar och att du sedan kan driva dem själv eller i grupp. Du kommer att jobba i säkerhetsklassad miljö. 

Din profil och kvalifikationen
Till denna roll söker vi en person som har mycket god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs med att jobba i team, har stort kundfokus och lägger stor vikt i att skapa kundnöjdhet. Du uppskattar en varierad vardag och tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. För att passa i rollen behöver du även vara ödmjuk och ha en positiv inställning. Du har lätt för att hitta lösningar när du ställs inför ett problem och gillar att arbeta med förbättring. 

- Du har högskole- eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom projektledning, IT eller drift
- Du har erfarenhet av att jobba med tredje linjen support 
- Du kommunicerar bra på svenska och engelska, i både tal och skrift.
- Det är meriterande om du arbetat med SCCM, powershell,  Microsoft Servers, Certifikat, Exchange och/eller Azure.
Vad vi erbjuder

Som anställd på Centric kommer du att bli en del av att stort IT-bolag med ca 4500 anställda i Europa. Vi vinns inte bara i Sverige, utan även i Norge, Holland, Rumänien, Litauen och Belgien. Vi är ett sammansvetsat team och är måna om att det ska finnas en bra social miljö på jobbet så att vi alla kan ha en trevlig vardag tillsammans på jobbet. Vi tror på kontinuerlig utveckling, därför erbjuder vi både olika certifieringar för att bibehålla och öka din kompetens. 

Din placeringsort kommer att vara ute hos kund i Hägersten, men vi vill även gärna att du besöker Centrics kontor i hjärtat av Sundbyberg.
 
Anställningsform m.m. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. 

- Arbetstider kl. 0800-1700. Vi har flextid med kärntid mellan kl. 09:00-15:00
- En kväll i månaden jobbar vi med patchning 
- Två helger om året är dedikerade till större uppgraderingar

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 12 februari. Om du har frågor angående tjänsten, ta gärna kontakt med Jörgen Jönsson på mail jorgen.jonsson@centric.eu eller på telefon +46 708996700

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Centric 
Vi specialiserar oss på uthyrning och förmedling av såväl generalister som specialister inom IT,  samt erbjuder outsourcingtjänster där vi gör hela jobbet. Idag är vi ca 500 anställda i Sverige och samma antal i Norge. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Med hjälp av våra tjänster möjliggör vi för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. På Centric investerar vi i vår personal och erbjuder alla våra anställda möjlighet att vidareutbilda sig och ta certifikat så att de kan utvecklas i sin karriär.
 

Emeli Pettersson
+46 733571797
Emeli.Pettersson@centric.eu

Dela detta jobb

Logga
3rd line support engineer

Centric Professionals AB