itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

3rd line tekniker videokonferens

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

3rd line tekniker videokonferens

Dina arbetsuppgifter
Som 3rd line supporttekniker är du med och planerar den övergripande designen och omsätter krav från verksamheten som du utvecklar till genomförbara lösningar. Detta innefattar att du tar fram lösningsplaner på övergripande och teknisk nivå, till att du migrerar, implemeterar och underhåller lösningar. Du kommer att arbeta nära kunder, både självständigt och tillsammans med supporttekniker, arkitekter och andra specialister.

I arbetsuppgifterna ingår även att stötta företagets affär hos befintliga kunder, support av företagets egen tjänst inkluderat end-points men även kundplacerad utrustning och support av tjänster och hårdvara med fokus på Cisco och Pexip.

Din profil och kvalifikationer
Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Vi tror att du är en driven och kundorienerad person med starkt intresse för design, support och teknik.

Krav

  • Relevant utbildning vid högskola eller universitet

  • Minst tio års erfarenhet av arbete inom videoområdet

  • Erfarenhet av att ha arbetat med kundmötet på olika sätt – inom kundservice eller i en supportroll med inriktning mot design, implementation eller videomöten

  • Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av att ha arbetet i/med Cisco collaboration infrastruktur eller Pexip Infinity

  • Språkkunskaper i finska, norska, danska, tyska eller baltiska språken

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

Dela detta jobb

Logga
3rd line tekniker videokonferens

Centric Professionals AB