itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Administratör inom säkerhet

Företag Advania
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-21

Ansök nu

Administratör inom säkerhet

Administratör inom säkerhet på Advania 

I rollen som administratör hos oss ansvarar du för att hantera administration och koordinering av information som en del av vårt interna säkerhetsarbete. Du bidrar till en effektiv och trygg hantering av våra säkerhetsprocesser. Du samarbetar med både interna kollegor och externa kontakter.

Du arbetar bland annat med att:

  • Bevaka och hantera inkommande beställningar

  • Koordinera bokning och uppföljning av säkerhetsintervjuer

  • Sammanställa underlag och dokumentation

  • Skicka handlingar till kund

Då vi värnar om ett tätt samarbete i teamet och att arbetet avser hantering av känslig information är det av yttersta vikt att du utgår på plats på vårt huvudkontor i Liljeholmen.

Vad vi söker hos dig 

Vi söker dig med erfarenhet från en administrativ roll med fokus på att hantera och dokumentera information. Du är van att arbeta i Word och Excel. Har du dessutom arbetat inom IT- eller säkerhetsbranschen kan denna roll vara extra intressant för dig. I denna roll krävs flytande svenska språkkunskaper, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du värdesätter kvalitet högt, är produktiv och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du är självgående och trivs med att hantera olika arbetsuppgifter parallellt.

 

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta Marit Nilsson på marit.nilsson@advania.se.

Dela detta jobb

logo
Administratör inom säkerhet

Advania