itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Applikationsutvecklare till Prevas Uppsala

Ansök nu

Applikationsutvecklare till Prevas Uppsala

 Nu söker vi dig som är vass på applikationsutveckling i Java eller .NET och som vill testa på konsultrollen på Uppsalas roligaste och familjära konsultbolag. Här har du möjlighet att kroka arm med riktigt vassa konsulter och få möjligheten att jobba med flertalet spännande projekt och kunder!

Om Prevas
Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Uppsala arbetar Prevas primärt inom Medicinteknik och Life Science med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Analytiska instrument inom patientvård eller forskning är ett exempel och Prevas har vana av helhetsåtaganden, vilket innebär att deras kunder kan komma med en enkel idé eller skiss så tar de det därifrån hela vägen till färdig produkt. Medicintekniska företag lägger helt enkelt sin framtid i Prevas händer och vi vill gärna att du är med och skapar den! 

Om teamet och rollen
Som applikationsutvecklare kommer du till Software engineer teamet som är ett väldigt seniort team bestående av 18 medarbetare. Teamet har en öppen och familjär stämning och trivs med varandra. Teamet består av embedded utvecklare och applikationsutvecklare. 

I rollen som applikationsutvecklare och Prevaskonsult kommer du att ingå i projekt som kan vara både inhouse och ute hos någon av Prevas kunder. Projektens tid varierar, men det är inte helt ovanligt att vissa projekt pågår i år.
 

Om dig 
Vi söker dig som är nyfiken, engagerad i ditt arbete och är en lagspelare. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får lära dig mycket och dela dina kunskaper med andra. Du är konsultmässig och är en flexibel person som gillar att jobba mot kunder. Du har skinn på näsan och är trygg i din tekniska kompetens vilket visar sig i att du på ett naturligt sätt rådgör och vägleder kunder med hög professionalism. 

Vi ser att du:

 • Har minst fem års erfarenhet av applikationsutveckling och har under denna tid fått sitta i större projekt där du fått utveckla komplexa applikationer som blivit nyttjat av slutanvändare. 
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
 • Behärskar någon /några av följande tech stack med flera års erfarenhet:
  • .NET, Java och / eller C++
  • Python
  • C#
  • SQL

Vi ser det som meriterande om du jobbat i klientapplikationer (WPF) samt har erfarenhet av utveckling i life science industrin alt. fordonsindustrin. 
Vi ser det även som meriterande om du även är bekant med eller behärskar något eller några av dessa områden:

 • AGILE / SCRUM
 • DevOps
 • React, Blazor
 • Versionshantering (Tex GIT)


Vi ser fram emot din ansökan!
Denna rekrytering kommer att hållas av Ed:Za group. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men om du har några frågor kan du kontakta charlotte.hoffstrom@edzagroup.se

 

Dela detta jobb

Applikationsutvecklare till Prevas Uppsala

EdZa AB