itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ecmec är ett familjeägt företag och ambitionen är att bevara styrkan i den mindre, flexibla organisationen med starkt kundfokus. Man arbetar tillsammans i alla projekt och har en nära relation till kunderna. Hos Ecmec är beslutsvägarna snabba och långdragna processer sällsynta. Fokus är att ge kunden en trygg process med kvalitet och att resultatet alltid blir det bästa. Här är utveckling och konstruktion styrkan och man ligger i framkant när det gäller högteknologiska lösningar och arbetsmetoder.

Om tjänsten

Är du en person med erfarenhet av PLC-programmering, elkonstruktion och maskintillverkning? Vill du ha möjligheten att vara med i hela processen, från idéstadie till färdig produkt i en mindre, stabil organisation med kvalitet och kundnöjdhet i fokus?

Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan!
Detta är en tillsvidareanställning hos Ecmec och Montico sköter rekryteringsprocessen.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som automationstekniker ingår bland annat:

  • Programmering PLC - Beckhoff twinCAT, Siemens TIA Portal m.m.
  • Elkonstruktion Eplan
  • Driftsättning - elmontage m.m.
  • Problemlösning, mindre monteringsarbeten etc.

  •  

Som en del av Ecmec är du delaktig i alla delar av processen då man gör allt från ax till limpa - konstruerar, bygger maskin, testkör, levererar och driftsätter hos kund. Allt för att säkerställa bästa möjliga kvalitet och kundnöjdhet. Som automationstekniker är du därför en viktig del av teamet med stor möjlighet att påverka resultatet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har kunskap inom automation och erfarenhet av elkonstruktion och programmering av PLC.
Med fördel har du eftergymnasial utbildning, gärna automationsingenjör eller liknande.
Du trivs i samarbete med både interna och externa kontakter där din kommunikations- och planeringsförmåga kommer till användning. Det är ett krav att ha erfarenhet av Beckhoff twinCAT PLC, Siemens TIA Portal samt Eplan.
Att du har körkort B, god kunskap i svenska och engelska ser vi också som självklart.

Erfarenhet av t.ex. Bosch Rexroth, Fanuc och Siemens Sinumerik ONE är meriterande. Även kunskap om maskindirektivet, maskinkonstruktion och HMI ser vi som positivt.
För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och analytisk men ändå kunna vara flexibel och anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Att vara en lagspelare är självklart också viktigt där du är beredd att bidra med det som behövs för kundens bästa.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Automationstekniker/-ingenjör

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Dela detta jobb