itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Avancerad onsitetekniker

Ansök nu

Avancerad onsitetekniker

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du arbeta i en kombinerad roll där du kommer jobba som både onsite och som 2nd line. Primärt så kommer du att arbeta nära kunder för att lösa mer komplexa ärenden. Detta sker både självständigt och tillsammans i ett team med andra supporttekniker. I rollen ansvarar du för att lösa de problem som kommer till servicedesk via vårt ärendehanteringssystem baserat på ServiceNow.

Du ansvarar även för att ge förstklassig onsite support till kollegorna på huvudkontoret i centrala Stockholm, enligt ett rullande schema. Här kommer du bland annat hantera VIP-ärenden och därmed lösa kritiska problem där det krävs fysisk närvaro.

Beredskap ingår i tjänsten och beredskapen omfattar den arbetsveckan som är schemalagd på huvudkontoret.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig kompetens, erfarenhet och förmåga att hantera olika utmaningar inom IT. Du ska ha ett stort intresse för teknik och brinna för att hjälpa dina kollegor i verksamheten. För att trivas behöver du ha ett supporthjärta och gilla att arbeta i en miljö där förutsättningarna kan förändras med kort varsel – allt utifrån användarnas behov.

För att lyckas i rollen är du kundorienterad, affärsmässig och proaktiv och har som ambition att alltid ligga steget före och fånga potentiella problem innan de uppstår. Du arbetar självständigt samtidigt som du är en god lagspelare och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är beredd på att bygga upp ett brett kontaktnät inom verksamheten. Du har lätt för att kommunicera, är social, utåtriktad och lyhörd. Vidare har du en förmåga att driva dina processer framåt och kommer gärna med förbättringsförslag och processförbättringar.

Kallkrav

  • Systematisk felsökning

  • Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem

  • Minst 4 års erfarenhet av slutanvändarsupport

  • Microsoftmiljö

  • Active Directory

  • Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, Databaser etc.

  • ITIL

  • Dokumentation

  • Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande
Erfarenhet av att arbeta i en stor koncern med komplexa IT-miljöer.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebr. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Avancerad onsitetekniker

Centric Professionals AB