itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Bli vår nästa stjärna inom nätverk!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Bli vår nästa stjärna inom nätverk!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker kommer du att att arbeta med kvalificerad installation av nätverk till några av Nordens mest dynamiska och snabbväxande industriföretag. Du kommer att arbeta med nätverkssupport där du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans supporterar företagets fälttekniker.

Din profil och kvalifikationer

Som person tror vi att du har passion för nätverk och digital säkerhet. Du tar stort ansvar för ditt arbete, är driven och vill lösa de problem som uppstår. Du drivs av att lära dig mer inom cybersäkerhet/informationssäkerhet och är intresserad av att utbilda dig själv under lågintensiva perioder samt snabbt tempoväxla när ett digital angrepp är ett faktum.

Krav

  • Minst ett års erfarenhet av digitala nätverk

  • Har kunskaper i CCNA

  • Flytande i svenska och engelska


Meriterande

  • Erfarenhet av att vara i serverhallar och arbete i servermiljö

  • Ingående förståelse för Linux

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Bli vår nästa stjärna inom nätverk!

Centric Professionals AB