itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Cloud Commander

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-06-19

Ansök nu

Cloud Commander

30 000 meter!
Det sprakar till i högtalaren och raketen gungar till. Du har kommit upp på molnfrihöjd. Du tittar ut genom det lilla runda fönstret och du ser ett lapptäcke av VMar och Classic resurser som spänner över Molnet bakom dig. Du känner dig äntligen fri och på väg mot någonting, på väg att upptäcka det nya. Plötsligt hör du någon säga ”Lift and Shift” bakom dig och du väcks från drömmen, du sitter inte i en raket, du sitter kvar i kontorslandskapet med Azure portalen öppen på skärmen framför dig….

När andra pratar om Lift and Shift så suckar du, det var flera år sen du bemästrade det och du är redan trött på den delen av atmosfären. Att flytta VMar till Azure i alla ära, men du drömmer om molnfri höjd. Där det finns så mycket mer att upptäcka, utforska och erövra…. Plötsligt plingar det till på LinkedIn. Det är en notis från Knowledge Factory som erbjuder en en plats i raketen ut i stratosfären.

LYSTRING
Knowledge Factory söker en specialist som vill ta nästa steg i karriären och erbjuder nu en gyllene biljett till teamet som utforskar det allra senaste inom Azure.

Stratosfären kan vara svårnavigerad, därför söker vi dig som kan styra raketen själv när det behövs och självständigt kan designa, implementera och felsöka nya områden i Azure. Du behöver kunna Infrastructure as Codegit och CI/CD, annars kan det vara svårt att ens få igång raketen.

För att kunna samarbeta med de andra i raketen behöver du vara bekväm med att arbeta med Infrastructure as Code med något av följande tekniker:

 • Bicep

 • ARM Templates

 • Terraform eller Pulumi

När vi kommer till nya planeter behöver vi etablera en skalbar och modulär grundplattform, därför ser vi gärna att du har en god kunskap om Cloud Adoption Framework (CAF) och Enterprise-Scale Architecture.

Det finns så mycket att upptäcka tillsammans, och det går fort. Därför ser vi gärna att du redan kommer till oss med erfarenhet kring nedan, så vi kan fokusera framåt tillsammans:  

 • Erfarenhet inom Azure Policy, både att förstå befintliga regler men även skriva nya kundanpassade Policies.

 • Erfarenhet inom Azure Networking komponenter som: VNets, network security groups, route tables och peerings.

 • Erfarenhet inom Azure Virtual MachinesVirtual Machine Scale Sets (VMSS) och Azure Backup.

 • Grundläggande erfarenhet inom Azure AD och Azure AD Privileged Identity Management (PIM)

 • Erfarenhet av att arbeta med Azure DevOps Pipelines eller Github Actions

 • Erfarenhet från att implementera och managera flera Azure PaaS-tjänster i produktion, tex:
  - AKS
  - Azure Firewall
  - Azure Application Gateway
  - Azure Functions
  - Logic Apps
  - App Services
  - API Management
  - Storage accounts
  - Azure SQL
  - Cosmos DB

 

 

Dela detta jobb

logo
Cloud Commander

Advania