itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Cloud & IT-Infrastructure engineers till KG Knutsson AB, Sollentuna

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Cloud & IT-Infrastructure engineers till KG Knutsson AB, Sollentuna

Vill du fortsätta din karriär hos ett snabbrörligt och flexibelt företag? Då ser vi fram emot din ansökan!  

IT-avdelningen på KG Knutsson AB är en koncernövergripande funktion som består av 35 drivna och engagerade medarbetare. Merparten är placerade på vårt huvudkontor i Sollentuna men vi har även medarbetare i Helsingfors och Luleå. Vi är mitt inne i en förändringsresa där vi går från en traditionell on-prem driftsmiljö till hybrid cloud. Vi söker nu fler nyfikna team players som tycker om att arbeta med ny teknik som stödjer våra affärer.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Du kommer att få möjlighet att designa och utveckla lösningar med de senaste teknologierna inom Microsoft Azure, Terraform och Infrastructure as Code (IaC). I arbetet så kommer du även att ha ett nära samarbete med vårt Developer Team.

Din profil: 

Vi söker dig som  tycker att det låter som en rolig utmaning att vara delaktig i vår förändringsresa. Du har utbildning och arbetslivserfarenhet inom IT samt ett stort intresse för teknik, automation och problemlösning. Du har goda kunskaper inom Microsoft Azure. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.  

Det är meriterande om du har:  

  • Certifieringar inom Microsoft Azure 

  • Bakgrund som programmerare

  • Eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet inom IT och DevOps

Som person är du  en prestigelös lagspelare  som tycker om utmaningar och förändringar. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt där du tänker nytt och ser möjligheter. Du har personliga egenskaper och erfarenheter som säkerställer att du briljerar i denna roll. 

Vi erbjuder : 

Vi erbjuder en spännande roll i ett dynamiskt privatägt bolag som verkar i en bransch där förändringar sker oerhört snabbt inom elektrifiering och digitalisering. Det finns goda möjligheter att både utmanas och kompetensutvecklas. Du får arbeta i ett team där vi trivs med det vi gör och har roligt när vi gör det.  

Mer information:  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi sitter i fräscha lokaler med eget gym och har gott om parkeringsplatser även för laddbara fordon. Kontoret ligger på promenadavstånd från Häggviks pendeltågstation i Sollentuna.  

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 8 mars 2023. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Häggquist, HR Manager. Du når Carina via växeln på nummer 08–923000.  

KG Knutsson AB

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.      

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

Dela detta jobb

Cloud & IT-Infrastructure engineers till KG Knutsson AB, Sollentuna

KG Knutsson AB