itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

DevOps / Build Automation Engineer

Ansök nu

DevOps / Build Automation Engineer

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och bidra till en bättre och mer hållbar framtid? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Vår goda tillväxt öppnar ständigt nya möjligheter för dig som vill ha en bra karriär och som söker nya utmaningar både i Sverige och internationellt. 

Nu söker vi en noggrann och målinriktad person som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. 

EN DAG PÅ JOBBET 

Du blir en del av ett internationellt team på ca 30 personer som ansvarar för de elektronik- och mjukvaruplattformar som används i våra produkter. Här på NIBE arbetar vi med hela plattformens livscykel, från idé till underhåll. Nu söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla våra plattformar och ta dem från att vara riktigt bra till att bli bäst. Du kommer att arbeta i Markaryd och/eller på vår tekniska hubb i Trollhättan. 

STÄMMER DET HÄR IN PÅ DIG? 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att automatisera byggen av mjukvaror. Utöver tidigare erfarenhet av system för byggautomatisering, såsom GitHub Actions eller Jenkins, ser vi gärna att du även har förståelse för mjukvaruutveckling (ex. i Python, C eller C++), kompilatorer, cmake, git, Docker, Linux och serverunderhåll.  

Eftersom vi är en global koncern behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. 

MER OM OSS 

Vi finns för att ge världen bättre energilösningar. Ända sedan 1952 har vi arbetat passionerat och målinriktat med att utveckla nya metoder för bättre energieffektivitet. På så sätt spelar vi en viktig roll i den globala omställningen till ett mer hållbart samhälle. Våra produkter förlitar sig på den finaste svenska ingenjörskonsten. Vi har en stark marknadsposition och gör stora satsningar för framtiden. Vår företagskultur är familjär och entreprenörsdriven. Den bygger på lång tradition och en rik historia där ledorden är enkelhet, ödmjukhet och pålitlighet. Vi ser långsiktigt på din anställning och erbjuder dig en arbetsplats med goda karriärmöjligheter. Tillsammans ser vi till att du får utlopp för din talang, kreativitet och kunskap. 

NIBE I SIFFROR 

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

VÄLKOMMEN ATT SÖKA JOBBET 

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Du söker jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb".  Vi rekryterar löpande så vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, men senast den 16 oktober 2023.  Vill du veta mer så hör av dig till någon av oss. 

KONTAKTPERSONER

Marcus Sternegård

Chef utveckling

070-8395785

marcus@nibejpi.com

Madeleine Johannesson

HR-specialist

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
DevOps / Build Automation Engineer

NIBE AB