itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Digital Product Developer

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Digital Product Developer

Swecon har under flera år utvecklat och utökat sin produkt- och tjänsteportfölj. Tillsammans med en ökad digitalisering i samhället, har även vårt behov av interaktiva system, verktyg och tjänster inom området digital produktutveckling ökat. Till vårt digitala team söker vi nu en utvecklingsorienterad och drivande digital produktutvecklare som vill utveckla Swecons produktportfölj med nya digitala tjänster och produkter. Låter det som ditt nästa steg? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Det här kommer du att göra

I rollen kommer du att, i ett nära samarbete med andra funktioner inom företaget, vara en nyckelperson när det gäller att skapa och utveckla vår digitala produkt och tjänsteportfölj samt vara en drivande kraft i realiserandet av dessa. Med grund i befintlig affär är du ansvarig för att leda den digitala tjänsteutvecklingen med möjlighet att på sikt även besitta produktansvaret över dessa. I rollen samlar du in och analyserar marknadsdata för att förstå framtidens behov och utvecklingsmöjligheter samt deltar strategiskt i go to market planer. I rollen ingår även produktutveckling av befintliga digitala produkter i vår portfölj, så som webbsidor och vårt produktinformationssystem.

Tjänsten är placerad i Stockholm eller Eskilstuna, du jobbar för Swecon gruppen (Sverige, Tyskland och Baltikum) och du rapporterar till Manager Digital Solution.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Tidigare erfarenhet från en liknande roll inom digital produkt- och tjänsteutveckling

 • Erfarenhet av att ta en idé till produkt, go-to-market strategier och utrullning

 • Erfarenhet av agilt arbetssätt

 • En akademisk utbildning inom relevant område, likt ekonomi eller IT

 • Med fördel erfarenhet och kunskap inom SEO

 • Med fördel erfarenhet av förändringsledning

 • Med fördel erfarenhet från en liknande bransch eller annan fordonsbransch

 • Bra kommunikationsförmåga på svenska och engelska

Du är:

 • Driven, nytänkande och kreativ med förmågan att komma med originella idéer och nya tillvägagångssätt för att närma sig och lösa problem.

 • Flexibel och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och arbetssätt. Samtidigt har du insikt i att förändring kan ta tid och möter detta med lugn och uthållighet.

 • Relationsorienterad och etablerar med lätthet effektiva och positiva relationer med stakeholders i organisationen.

 • Analytisk med förmågan att föreslå realistiska lösningar på komplexa utmaningar.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Swecon är auktoriserad och rikstäckande återförsäljare av Volvo Construction Equipment med verksamhet i Sverige, Tyskland och Baltikum. Swecon är en del av svenska Lantmännen-koncernen, ett jordbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom jordbruk, maskiner, bioenergi och mat.

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 10onde mars. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Lindfors, Talent Acquisition Specialist på johanna.lindfors@lantmannen.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med drygt 650 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr.

 

Trygghet

Vi har kunskapen och kompetensen som krävs för en lönsam affär och vi finns nära kunden, vi är tillgängliga

Ansvar

Vi visar omtanke genom att ta ansvar och hålla det vi lovar – mot medarbetare såväl som mot kunder och partners. Vi tar självklart också ansvar för miljö, kvalitet och produkt

Kreativitet

Vi drivs av ständig framåtanda. Vi är ledande, nytänkande och lösningsorienterade. Och vi är passionerade – vi brinner för att utveckla vårt erbjudande, för att hjälpa kunden hela vägen och bli den självklara partnern.

 

Dela detta jobb

Digital Product Developer

Swecon Anläggningsmaskiner AB