itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dokumentationstekniker - Projektstöd Lokalnät

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Dokumentationstekniker - Projektstöd Lokalnät

About the job

Tycker du om att arbeta med kvalitetskontrollerade arbete kopplat till elanläggningsdokumentation? Vill du lära känna nätägaren Vattenfall Eldistribution? Är det dags att prova något nytt?

Nu söker vi dokumentationstekniker till vårt kontor i Solna

Välkommen att söka till oss

Gruppen Support Projects LN inom Avdelningen Asset Data söker nu flera medarbetare för att möjliggöra den pågående elektrifieringen. I takt med den ökande om- och tillbyggnationen i vårt nät behöver vi nu bli flera i vårt team för att möjliggöra en god leverans och service.

Gruppen har till uppgift att kvalitetssäkra, förädla och verkställa teknisk anläggningsinformation i berörda IT-system inom ramen för Lokalnätsprojekt, samt vara ett stöd i projekten kopplat till dokumentationsfrågor.

Som dokumentationstekniker i vår grupp kommer du arbeta i ett öppensinnat team vars kultur präglas av teamkänsla, omtanke, arbetsglädje och där vi alla känner vikten av att ha en korrekt anläggningsdokumentation. Vårt uppdrag innebär att ge olika intressenter rätt förutsättningar att utföra sina arbeten.

Du kommer att ingå i ett team som i huvudsak arbetar med NetBas, Vattenfall Eldistributions dokumentationssystem (nätinformationssystem) för elnäts- och anläggningsinformation. Viss uppdatering av information sker även i AutoCad.

Dina ansvarsområden som dokumentationstekniker
Som Dokumentationstekniker ansvarar du för att hantera ärenden kopplat till den tekniska anläggningsdokumentationen och att den uppdateras enligt fastställda krav och processer inom projektverksamheten.

Exempel på uppgifter:

  • Ansvar för granskning och verkställande av elnäts- och anläggningsinformation i vårt nätinformationssystem, t.ex. projekthantering, beredningar, slutdokumentationer. Byggnation i NETBAS från inkommande underlag förekommer också.

  • Ge stöd och support till användare som t.ex. behöver hitta/orientera sig i NetBas och sina ärenden.

  • Det kan även ges möjlighet att delvis arbeta med process- o/e verksamhetsutveckling kopplat till Dokumentation.

  • Kommunikation såväl internt som externt för att tillsammans uppnå god kvalitet på vår anläggningsdokumentation.

Your profile

Dina kvalifikationer som dokumentationstekniker

Du har gymnasieutbildning med mycket god vana av att arbeta med datorer, system och hantering av information och gärna ärendehantering.

Har du elkraftskunskap, erfarenhet från fältarbete inom el och/eller erfarenhet av NetBas är det meriterande.

Utöver dina erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Vi tror du kommer trivas mycket bra hos oss om Du är noggrann, tycker om att arbeta enskilt med inkommande ärenden från vår arbetslista och blanda detta med tillfällen för utbyte inom och utanför gruppen. Du har en hög ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och för kvalitet samt ser samarbete och att ge god service till andra som en självklarhet. Det krävs även en god kommunikativ förmåga för att lyckas i rollen.

Additional information

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill.

Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner hä

Placeringsort: Solna

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Niklas Andersson tfn; 073-256 09 26. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82

Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 

Välkommen med din ansökan senast den 4 juni 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Dela detta jobb

Dokumentationstekniker - Projektstöd Lokalnät

Vattenfall AB