itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dokumentationstekniker till VB Energi

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Dokumentationstekniker till VB Energi

About the job

En spännande vardag - för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. Vi accelererar vår digitala transformation, testar och implementerar ny teknik som bidrar till en ökad leveranssäkerhet och leveranskvalitet för våra kunder.

Är du analytisk, strukturerad och positiv lagspelare? Vill du bidra till en hållbar samhällsutveckling? Nu söker VB Elnät en Dokumentationstekniker till sitt kontor i Ludvika!

I den här rollen kommer du ingå i avdelningen för Projekt & Dokumentation, där du dels kommer jobba med dokumentationsteknik men även ansvara för arkiven och all fysisk dokumentation.
Du kommer även att jobba med dokumentationsteknik där du har ansvar för att kvalitetssäkra, registrera och uppdatera allmän dokumentation och dokumentation för våra anläggningar i våra system samt utveckla ramarna kring dokumentationen.

Exempel på ansvarsområden:
Registrera, uppdatera och kvalitetsmässigt kontrollera allmänna dokument och/eller teknisk anläggningsdokumentation, såsom tex. CAD-scheman, i våra IT-system.
Vid behov återkoppla fel i dokumentation till tex. Underhållsentreprenörer.
Tillsammans med projektledare säkerställa att ritningarna håller hög kvalitet och finns sökbara i systemet under hela anläggningens livslängd.
Supportera, stötta och hjälpa interna och externa kontakter som behöver orientera sig i våra system när det gäller anläggningsdokumentation.
 

Your profile

Vi söker dig som har

  • Gymnasial alternativt eftergymnasial utbildning med fördel inom IT, elkraft, eller motsvarande

  • God förståelse för hur distributionsverksamhet fungerar

  • God förmåga att dokumentera anläggningsrelaterad data

  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

  • B-körkort 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga för att kunna fungera med övriga i gruppen. Du är självgående och ser till att saker blir gjorda. Vi tror att du är en strukturerad och ordningsam person. Då det händer mycket i branschen är det också viktigt att du är flexibel då riktlinjer och arbetssätt kan förändras. I dokumentationen är du dessutom extra kvalitetsmedveten.

Additional information

Vi erbjuder
En flexibel och kreativ miljö med engagerade kollegor och korta beslutsvägar. Hos oss får du möjlighet att genom din kunskap och kompetens göra skillnad för våra kunder och bidra till en hållbar samhällsutveckling. VB Energi siktar på att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare och för detta krävs ett systematiskt arbetssätt och att arbeta med ständiga förbättringar. Vi är nytänkande och vågar testa nya grepp. Hos oss finns möjligheten att påverka vårt framtida expansiva elnät och utvecklas tillsammans med oss.

Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om våra förmåner här: https://karriar.vbenergi.se/

Placeringsort: Ludvika, med möjlighet till distansarbete.

Ansökan: Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 26 Mars via https://careers.vattenfall.com/se/

Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Per Nagy, tel: 0240-876 41. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare på Vattenfall Johan Macdonald, tel: 073 - 085 27 63.

Fackliga representanter är Aiki Rillo Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström Sveriges Ingenjörer och Ahmed Ouberri SEKO. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.
 
Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionsförutsättningar och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se.

Dela detta jobb

Dokumentationstekniker till VB Energi

Vattenfall AB