itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren Apputvecklare sökes till högaktuella Matpriskollen i Falkenberg

Företag Maxkompetens
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Erfaren Apputvecklare sökes till högaktuella Matpriskollen i Falkenberg

Vill du bli en del av ett starkt IT-gäng, ha en betydande roll och utveckla appar för Sveriges konsumenter och branschen? Har du en känsla för design och brinner för apputveckling? Då har vi den rätta tjänsten för dig! I nya fräscha lokaler mitt i centrala Falkenberg ligger vår minst sagt högaktuella kund Matpriskollen som befinner sig i ett expansivt läge.

Matpriskollen är sedan 2010 känt för sina konsumentappar som visar alla butikers extrapriser varje vecka. Matpriskollen är inom dagligvarubranschen också känt för sina marknadsinsikter genom mycket kunnande och avancerade B2B-verktyg. Verktyg som de flesta större leverantörerna, många kedjor och till och med Riksbanken använder för att analysera priser och kampanjer.

Dina Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med ett sammansvetsat gäng där du till merparten har ansvar att förvalta och utveckla befintliga appar och skapa nya appar. Det är starkt meriterande ifall du har erfarenhet av att ha arbetat i Flutter, Angular och .NET.

Din Profil

För att lyckas i tjänsten som Apputvecklare tror vi att du är en person med ett självständigt driv som trivs med att kunna se helheten. Du bör även ha en stor känsla för design och användarvänlighet.
Tillsammans bygger varje individ på Matpriskollen teamet och kompletterar varandra i kompetens, personlighet och erfarenhet. Det är därför viktigt att du som person vill vara med och bidra till teamkänslan.

Övrig Information

  • Placeringsort: Falkenberg/Hybrid/Hemifrån
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Individuell lönesättning

  •  

Matpriskollen har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Sara Hollsten på telefon 0733-20 56 33 eller via mail sara.hollsten@maxkompetens.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

Matpriskollen är idag Sveriges största oberoende matpristjänst som har funnits sedan 2010. Genom nytänkande har de ökat omsättningen rejält varje år och deras position stärks allt mer. Matpriskollen har idag Sveriges största kampanjdatabas samt stora mängder prisdata. De har över hundratusen aktiva användare per månad som väljer butik beroende på erbjudanden i Matpriskollen. Bland sina B2B-kunder hittar man de största kedjorna och varumärkena inom dagligvaruhandeln, men även andra organisationer , som Sveriges Riksbank köper data. Matpriskollens data ger underlag för analyser av kampanjer, prisutveckling och konsumentbeteenden inom branschen.

 

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren Apputvecklare sökes till högaktuella Matpriskollen i Falkenberg

Maxkompetens