itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

First-Line IT-support till Ekman & Co i Göteborg!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

First-Line IT-support till Ekman & Co i Göteborg!

Har du erfarenhet av IT-support och är på jakt efter ett meriterande sommarjobb? Trivs du samtidigt i en internationell miljö med täta samarbeten kollegor emellan? Som IT-support hos vår kund får du en variationsrik vardag med fokus på att ge bästa möjliga support till interna medarbetare världen över. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vi söker nu för Ekmans räkning en IT-supportmedarbetare för ett uppdrag som sträcker sig juni-augusti. Som IT-support kommer du ingå i ett team som ansvarar för utveckling, drift och support för den lokala och globala organisationen. Arbetsmiljön präglas av samarbete mellan kollegor och frihet under ansvar. Eftersom verksamheten på Ekman är global kommer du att ha kontakt med kollegor såväl nationellt som internationellt.

Tjänsten passar dig som brinner för att ge god service och arbeta med stort självständigt ansvar i en social och kommunikativ roll. Tjänsten inleds med en introduktion för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i din roll. Du kommer arbeta nära dina kollegor och successivt introduceras till både arbetssätt och arbetsuppgifter. Viktigt är att du kan se helheten och inspireras av utmaningar och att hitta lösningar.

Läs mer om Ekman & Co här!

Tjänsten kommer att starta omgående och under vår och höst vara vid behov, det vill säga vid sjukdom och arbetstoppar. Under sommaren är det heltid.

Du erbjuds

 • Ett meriterande sommarjobb
 • En social arbetsroll med många kontaktytor
 • En arbetsplats med internationell prägel

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du arbeta med användarsupport utifrån ärenden som kommer in, både från kollegor lokalt och globalt.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med IT-användarsupport både vad gäller hård- och mjukvara. Exempelvis VPN, skrivare, inloggning etcetera
 • Arbeta med Active Directory och M365
 • Installera och konfigurera datorer

Tjänsten passar dig som har en god servicekänsla och ett stort intresse för IT-support och teknik. Det faller sig naturligt för dig att ge både snabb och korrekt support på ett pedagogiskt och professionellt sätt ihop med att du utstrålar energi och är ansvarsfull.

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper och erfarenhet av IT-support i företagsmiljö
 • Har en pågående utbildning inom IT vid högskola eller universitet och har minst ett år kvar på dina studier
 • Är väl orienterad inom Windows operativsystem, Office 365 och Microsoft Office
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska för att kunna hantera kommunikation med kollegor och konsulter

Det är meriterande om du:

 • Har kunskap om/arbetserfarenhet av nätverk och servermiljö

Som person är du strukturerad, har god förmåga att planera, organisera och prioritera. Du tar stort ansvar för dina uppgifter och är noggrann i ditt utförande. Vidare har du en stark känsla för service och integritet och du är aktivt relationsskapande med andra människor där användarupplevelsen är i centrum.

Övrig information

 • Start: Omgående, sommarjobbet är i början/mitten av juni tom mitten/slutet av augusti
 • Omfattning: Extrajobb och sommarjobb,
 • Placering: Göteborg
 • Vi använder oss av rekryteringstester i den här rekryteringsprocessen som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. I det första urvalet kommer du att bli kontaktad av en rekryterare och få dessa tester skickat till din mejl.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

First-Line IT-support till Ekman & Co i Göteborg!

Academic Work