itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Förvaltningsledare IT

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-04-20

Ansök nu

Förvaltningsledare IT

Vi söker dig som har erfarenhet kring förvaltning (Application Management) av IT-lösningar, antingen egenutvecklade eller baserade kring standardprodukter.  

Som IT-förvaltningsledare på Advania
I rollen som Förvaltningsledare arbetar du tillsammans med tekniker och utvecklare för att leda förvaltning av våra kunders IT-lösningar mot sina mål och visioner. Ibland tar du rollen som projektledare för olika projekt kring dina förvaltningsobjekt.

Du ansvarar för att leda, planera och samordna aktiviteter, men du har även en viktig roll i det löpande operativa arbetet. Viktiga aspekter för dig i din yrkesroll är:  

  • Kravhantering 

  • Leda och organisera 

  • Stötta verksamhetsutveckling 

  • Vara behjälplig kring strategiska och taktiska beslut 

Du har ett stort ansvar och är en viktig kugge i vår affär och vision om Sveriges nöjdaste kunder. 

På vår arbetsplats arbetar vi tillsammans och drar nytta av varandras erfarenheter och kompetenser. Detta innebär att du har full uppbackning och all möjlighet att utföra den bästa leveransen i dina kundprojekt.  

Vad vi söker hos dig
Vi ser att du är en ansvarstagande och framåtsträvande person med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att kunna hantera flera projekt parallellt. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att få med dig andra mot gemensamma mål. 

Du trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och gillar när det händer mycket runt omkring dig. Vi är lyhörda och ser gärna att du kommer med nya idéer och förbättringsförslag på hur vi kan arbeta ännu bättre och smartare än vad vi kanske gör idag. 

Vi ser fram emot din ansökan!
Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Förvaltningsledare IT

Advania