itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IAM-utvecklare

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-06-19

Ansök nu

IAM-utvecklare

Vill du vara med i vårt snabbt växande team där vi fokuserar på lagkänsla, vidareutbildning och framtidsutsikter? Då bör du söka den här rollen!

Som IAM-utvecklare på Advania

I rollen som IAM-utvecklare hjälper du våra kunder inom IAM, IGA och PAM. Vi jobbar med kunder inom olika vertikaler och vi har en imponerande pipeline att hugga tag i. Du jobbar både med kundprojekt samt presales och för att klara det på ett bra sätt tror vi att du är bra på att leda ditt eget arbete och pratar väl inför andra. Vi är Sveriges största partner till Okta och vi jobbar kontinuerligt med utbildning för att hålla oss där.

I rollen arbetar du bland annat med att:

  • rådge våra kunder och prospects baserat på deras behov och dina kunskaper

  • agera som expert inom IAM och IGA

  • erbjuda kunder och kollegor både teoretiskt och praktiskt arbete

  • hålla dig uppdaterad på nya funktioner och trender inom IAM och IGA

Vi har ett nära samarbete där vi stöttar varandra och tillsammans utvecklar lösningar hos kund. Vi är ett prestigelöst gäng som delar med sig av vår kompetens. Vi jobbar nära våra partners för den bästa kundupplevelsen och för att utveckla oss själva. Vi lägger tid på vidareutbildning, certifieringar och content creation.

Vad vi erbjuder dig 

Vi är ett litet men starkt team vilket gör att vi alla hugger i där det behövs för att nå våra ambitiösa mål. Vi jobbar hårt med jämställdhet och håller oss kring 50/50 könsfördelning och har ett multikulturellt team.

Vi kan hjälpa dig med att bli en av Sveriges främst experter inom vårt område och du kommer att få utveckla dina mentor-skills. Advania erbjuder många spännande nätverksmöjligheter, som vårt kunskapsutbytarinitiativ Cross Mondays och vårt kvinno-nätverk AdWoMan.

Vad vi söker hos dig

För att trivas och passa i rollen hos oss har du tidigare erfarenhet och ett stort intresse för IAM (identitets- och behörighetshantering). Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av något eller några av följande:

  • Okta, Ping, OneLogin eller SailPoint

  • SAML, OIDC och WS-fed

  • Microsoft ADFS, Microsoft Identity Manager 2016 (MIM2016)

  • Active Directory, Azure AD och LDAP

Har du dessutom akademisk utbildning inom IT är det meriterande.

Vi tror att du är kreativ, kunskapstörstande och problemlösare. Du har ett teknikintresse som du gärna delar med dig av. Du drivs av att sätta mål och nå dem. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att vi ska öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Dela detta jobb

logo
IAM-utvecklare

Advania