itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-administratör till finansbranschen

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

IT-administratör till finansbranschen

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-administratör kommer du att tillhöra det Nordiska IT-teamet men du kommer att arbeta självständigt från Stockholm och Köpenhamn. Arbetsuppgifterna kommer att variera; du kommer att ansvara över installation, felsökning och konfigurering av datorer, system, telefoner och skrivare. 

Din profil och kvalifikationer

Du som söker jobbet som IT-administratörö har troligtvis 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du lösningsfokuserad och du trivs med att arbeta i en kontorsmiljö och tycker om att hjälpa andra med sina IT-relaterade problem. Du är bekväm med att ta mycket eget ansvar och är självgående i ditt arbete.

Krav

  • Avslutad gymnasial utbildning eller högre, gärna med inriktning IT/teknik

  • Erfarenhet inom Windows 10 och senare - Installation

  • Erfarenhet inom Microsoft server 2016 och senare

  • Erfarenhet av Active Directory

  • Kunskap inom IP Nätverk

  • Erfarenhet av att arbeta med Microsoft Teams

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 
Meriterande

  • Avancerad förståelse och kunskap om Excel, Access och PowerBI suite

  • Erfarenhet av Symantecs produkter och administration av Cisco IP-telefoner

  • Dansktalande

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-administratör till finansbranschen

Centric Professionals AB