itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT Helpdesk Agent

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

IT Helpdesk Agent

Tavana IT söker en supporttekniker i Helpdesk med erfarenhet av IT-support. Vi har i uppdrag att hitta en tillmötesgående, lyhörd och lösningsfokuserad person med ett gott öga för kundservice. 

Stämmer det ovannämnda in på dig? Tveka inte på att ansöka!

ARBETSUPPGIFTER

I ditt arbete som supporttekniker i IT Helpdesk handlar det om att parallella mellan effektiv problemlösning och ett gott kundbemötande. Vid inkommande ärenden är du kundens första kontakt och ansvarar för att bemöta deras behov, ta emot samt felsöka deras IT-problem. 

Majoriteten av inkommande ärenden löses vid första kontakt i helpdesk. Ärenden hanteras via telefon, mejl, kontaktformulär samt beställningar och kundärenden med specialistkompetens förmedlar du vidare via ett ärendehanteringssystem.

Dina uppgifter kan även vara att operativt kontrollera och följa upp samt hålla dig uppdaterad kring nya kunder och system. Det kan även innefatta arbetsuppgifter där du får prioritera verksamhets- och patient kritiska incidenter med operativa incidentmanagers.

VEM SÖKER VI?

Du med en hög social kompetens, som har ett genuint intresse för problemlösning. Vi ser att du har erfarenhet av Helpdesk, Servicedesk eller dylikt. Du är serviceinriktad gentemot kunder och kollegor med förmågan att vara samarbetsvillig. Förhållande till användarnas IT-ärenden är du lösningsfokuserad med stort engagemang och förståelse. Som person är du social och trivs att kommunicera med olika typer av människor.

Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Är du ITIL certifierad är det meriterande men inget krav.

INFORMATION:

Plats: Stockholm
Befattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

IT Helpdesk Agent

Tavana IT AB