itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-intresserad problemlösare

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

IT-intresserad problemlösare

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker i första ledet kommer du ta emot ärenden via telefon och via ärendehanteringssystem. Du kommer supportera användare genom att bland annat felsöka i olika mjukvaruprogram. Du kommer även att få arbeta med hårdvara som exempelvis datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du en problemlösare som gillar att ge god service när du supporterar kunder. Du är en lagspelare  som motiveras av att hjälpa andra, likväl som du också kan arbeta bra och ansvarsfullt självständigt. Utöver detta är du en glad och social person som har ett genuint intresse för IT!
  
Krav

  • 1 års erfarenhet av att arbeta som 1st line support

  • Tidigare arbetat i Easit

  • Erfarenhet av att arbeta i Active Directory

  • God känsla för att leverera bra service

  • Uttrycker dig väl på svenska, i tal och skrift


Meriterande

  • Tidigare arbetat enligt ramverk som exempelvis ITIL

  • Erfarenhet av Google Workspace och Citrix

  • Mac-support


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

Dela detta jobb

Logga
IT-intresserad problemlösare

Centric Professionals AB