itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-koordinator med stort kundfokus

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

IT-koordinator med stort kundfokus

Dina arbetsuppgifter

Som IT-koordinator kommer du att ingå i ett team på ca sex personer och vara stationerad på huvudkontoret samt arbeta på distans inom olika industrier som både är publika och globala. Målet är att genomföra olika kundmöten i veckan där vi introducerar, analyserar och sedan förbereder vad för typer av produkter och/eller tjänster inom Microsoft Cloudmiljöer som vi kan rekommendera för kunds räkning. I detta syfte vill vi hjälpa och underlätta för kund med deras digitaliseringsresa och där med förbereda presentationer ur ett teknik- och användarperspektiv inför varje möte för att sedan kunna starta igång diverse Cloudprojekt.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare har haft någon form av kund- och/eller användaransvar och är van att kommunicera med olika personer ur ett både teknik- och användarperspektiv. Har du tidigare arbetat som IT-konsult och besitter den tekniska kompetensen så är detta meriterande. Vi ser att du är en ”Doer”, har egen drivanda och trivs med projektarbeten samt besitter kunskap och förståelse inom Microsoft Cloudmiljöer. Administration har du gjort sedan tidigare och du föredrar ett strukturerat arbete

Vi ser att du besitter goda kunskaper inom följande områden:

  • Office 365

  • Microsoft molntjänster

  • Kundansvar/Kundvana och/eller servicekunskap i form av kundkontakt

  • Administrationsarbete

  • Examen inom IT/teknik

  • Cert MS-900 Office 365 fundamentals

  • Svenska och engelska obehindrat i både skrift och tal

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
IT-koordinator med stort kundfokus

Centric Professionals AB