itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-operation till Göteborgs Stad

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

IT-operation till Göteborgs Stad

Dina arbetsuppgifter

Som IT-infrastrukturtekniker på Göteborgs Stad kommer du, som en del i ett team av totalt 6 kollegor inklusive Team Leader, att arbeta med att lösa driftsrelaterade ärenden. Arbetsuppgifterna är både varierande och utmanande och du kommer att arbeta i såväl team som självständigt. Du kommer att vara en del av ett kompetent och trevligt team som trivs ihop. Du kommer löpande att vara involverad i projekt som rör verksamheteten du befinner dig i, men även driva förbättringsprojekt för externa parters räkning. Där kommer du även få möjlighet att självständigt ansvara och driva projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande delta i förbättringsprojekt av rutiner, processer och IT-verktyg. Verksamheten strävar efter att arbeta efter en ITIL-baserad modell där det ingår att löpande delta i att förbättra och effektivisera IT-processer. Den IT-miljö du främst kommer hantera är Windows, men även Linux är förekommande. Vidare ansvarar du för att säkra upp systemet genom att använda Clavister, antivirusprogram, samt hantera nätverksproblem på Cisco-switchar. Du kommer också att arbeta med produkter som ISS-webbserver, DNS, databaser (SQL), övervakning, backup med Veeam, virtualisering med VMware Vsphere, samt automatisering med PowerShell och Bash.

Din profil och kvalifikationer

Du har cirka 4 år erfarenhet inom området och har gärna arbetat i en stor och driftkritisk IT-miljö. Du har en bred och god produktkännedom inom IT-infrastruktur. Du tycker om att arbeta i team men tar även ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter. Det finns självklart goda möjligheter att utvecklas vidare och det hoppas vi att du värderar. Du är teamorienterad, kvalitetsinriktad och målmedveten. Det är enkelt för dig att sätta dig in i nya rutiner, processer och produkter.

Erfarenheter och krav

  • Relevant utbildning inom IT eller motsvarande kurser på gymnasie- eller högskolenivå

  • Windows server

  • Backuphantering


Meriterande

  • PowerShell

  • SCCM och klienthantering

  • God kännedom om ITIL

  • Databashantering


Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-operation till Göteborgs Stad

Centric Professionals AB