itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-Projektledare till produktbolag

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2023-03-30

Ansök nu

IT-Projektledare till produktbolag

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Välkommen att söka en bred IT-projektledartjänst hos Vklass, en av Edtech-branschens mest drivande företag! Tycker du att det vore kul och intressant att få möjligheten att arbeta brett, såväl med produkt- och tjänsteutveckling som användarupplevelser och teknik så kan det här vara en helt rätt tjänst för dig! Kanske jobbar du som konsult idag och vill ta med din erfarenhet till ett produktbolag?

Som IT-Projektledare hos Vklass kommer du att ansvara för att leverera utvecklings- och implementationsprojekt från ax till limpa av hög kvalitet. I rollen sätter du dig in i kundens verksamhet och agerar strategisk rådgivare gällande kundens affär, inklusive hantering av stakeholders och risker. I tjänsten ingår även verksamhetsutveckling, produktutveckling och sälj. Vklass tror på styrkan av samarbete och som senior projektledare driver du projekt tillsammans med tvärfunktionella team bestående av utvecklare, UX/designers och verksamhetsspecialister.

Vklass är ett entreprenörsdrivet EdTech bolag som levererar sin molntjänst till runt 80 kommuner i Sverige. Vklass är en skolplattform för kommunikation och delning mellan skolans elever, lärare, föräldrar och administrativ personal. Drivkraften för Vklass har alltid varit att genom digitala verktyg underlätta för skolor och lärare för att ge mer tid till lärande i skolan. Vklass har runt fem miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige.

Vklass sitter i ljusa fräscha lokaler i Sickla.

Din bakgrund:
Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av IT-projektledning kopplat till mjukvaruutveckling där du drivit några projekt och fått med dig lärdomar om både lyckade och mindre lyckade projekt.

Du har en förståelse och intresse av IT-branschen och kunders affärsnytta gällande tekniska lösningar. Vi ser gärna att du är certifierad projektledare inom Prince2, PMP eller liknande och har erfarenhet av ITIL.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Du som person:
Som person är du strukturerad och sätter en stolthet i att leverera enligt plan och tar fullt äganderätt över leveranser som ligger under ditt ansvar. Du tar hand om och hanterar kunder professionellt samtidigt som du säkerställer och har intresse för att projektteamet fungerar bra och mår bra. Mycket bra om du är en lagbyggare och kan göra detta med ett leende på läpparna och ha kul.

Övriga egenskaper vi söker i vår nya IT-projektledare är lyhörd, affärsmässig, social och kommunikativ.

Din ansökan:
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-03-30. Vid frågor, kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 08-120 88 788 eller Christer Johansson på 08-120 88 744.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Vklass grundades i Stockholm år 2007. Redan från början var drivkraften att med digitala verktyg utveckla skolprocesser för elever och lärare och genom detta skapa mer tid för lärande i skolan. Syftet var att etablera en social lärplattform som också underlättar kommunikationen med hemmet. Lärplattformens fokus ligger på kommunikation och delning av material mellan skolans elever, lärare, vårdnadshavare och administrativ personal.

Idag har Vklass vuxit till ett av branschens mest drivande techbolag med över 3000 anslutna skolor och hundratusentals aktiva användare, fördelat på över 80 kommuner och organisationer runt om i Sverige. Tillsammans med våra användare och kunder skapar vi ständigt nya möjligheter där vi med hjälp av modern teknik utvecklar skolprocesserna, förbättrar tillgängligheten och ökar kunskaperna. Precis som tidigare är målet att få mer tid för lärande i skolan samt högre upplevd kvalitet och enkelhet för både elever, lärare och vårdnadshavare.

Dela detta jobb

IT-Projektledare till produktbolag

Thalamus AB