itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-rekryterare till Centric

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-27

Ansök nu

IT-rekryterare till Centric

Centric växer och nu behöver vi få in ytterligare en person i vårt team i Göteborg. Vill du arbeta på ett bolag med högt i tak, frihet under ansvar där du får en naturlig karriärstege från dag 1? Då är rollen som IT-rekryterare något för dig! Vi tror på att göra rätt saker, på rätt sätt – med rätt människor!

Arbetsuppgifter
Som rekryterare hos oss på Centric i Göteborg kommer du arbeta tätt tillsammans med teamet för att snabbt kunna tillsätta de förfrågningar vi får in. Ditt övergripande ansvar blir att säkerställa leveransen i dessa förfrågningar. Som rekryterare kommer du att skriva annonser, göra urval, searcha fram rätt kandidater och genomföra intervjuer. Du kommer också vara med ute hos kund och träffa våra konsulter samt vara med och planera konsultträffar.

Självklart kommer du få all stöttning du behöver från oss i Göteborg samt av dina kollegor i våra andra regioner för att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din nya roll och samtidigt ha riktigt kul! 

Din profil och kvalifikationen
Krav 
- Högskole- eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom HR, Systemvetare, IT-support eller liknande 
- B-körkort 
Meriterande 
- Tidigare erfarenhet av IT-rekrytering från konsult-/bemanningsbranschen 
- Arbetat med försäljning eller motsvarande 
​Då rollen innebär mycket telefonkontakt är det viktigt att du är orädd, gillar att ta kontakt med kandidater och framför allt vill du vara med på vår resa.

Inom teamet delar vi kunskap och erfarenheter med varandra genom ständiga dialoger och det är lika viktigt att du är en god teamspelare som att du kan arbeta självständigt med ditt eget driv och sätta dina egna prioriteringar. Du uppskattar att arbeta i en snabbrörlig miljö och har en vilja att lära dig nya saker och givetvis tycker du det är kul att sprida energi på kontoret. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
Vad vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Din arbetsplats kommer vara i våra fina, nyrenoverade lokaler på Västra Hamngatan 20 i centrala Göteborg, med närhet till trevliga restauranger, kaféer och bra kommunikation. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.
 
Förutom att du kommer bli en del av vårt team i Göteborg så kommer du också att ha kollegor i Stockholm, Linköping, Malmö, Örebro och i Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Mathias Gyllander på tfn: 0734-159 368 eller ​mathias.gyllander@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
IT-rekryterare till Centric

Centric Professionals AB