itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT Support Tech Specialist

Företag EdZa AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

IT Support Tech Specialist

Om rollen

Nu söker vi en IT Support Tech Specialist till marknadsledande företag inom drivmedelsbranschen! Som HD2 (Helpdesk 2) / IT Support Tech Specialist kommer du att vara en del av bolagets second line och spela en nyckelroll i att supportera deras kunder. Tillsammans med ett härligt team på 4 personer kommer du att arbeta med remote support, felsökning och felanalys utifrån deras kontor i Bromma. Ditt arbete kommer vara av stor betydelse för att säkerställa en smidig och effektiv drift av deras mjukvaror på bensinstationer runtom i landet. Du kommer även vara involverad i fjärrdistribution av nya programvaruversioner samt tillhandahålla First Line IT-stöd till interna användare.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara

  • Remote support och felanalys av buggar på mjukvaror ute på bensinstationerna. Det kan till exempel gälla betalterminaler och/eller bränslepumpar med mera.
  • Insamling av loggar och data för att kunna ge en detaljerad felanalys vid mer avancerade tekniska utmaningar.
  • Inköp och administration av IT-utrustning som exempelvis datorer och telefoner.
  • Hantera felmeddelanden från automatiska övervakningssystemet, genomföra felsökning och vidta lämpliga åtgärder

 Tjänsten är ett konsultuppdrag med ambitionen att bli överrekryterad. 

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du är framåt, utåtriktad och orädd. Du ser utmaningar snarare än problem och har lätt för att lära och undersöka på egen hand. Du är kommunikativ och kan enkelt anpassa din kommunikationsstil efter mottagarens behov. Du kan även behålla lugnet i situationer med högre arbetsbelastning.

Utöver dina personliga egenskaper ser vi även att du har

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom teknisk support-miljö, eller liknande support och/eller IT-service.
  • Erfarenhet av analys och felsökning
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Mycket goda datorkunskaper

Det är meriterande om du har någon nätverkskunskap, till exempel gällande switchar, routers, subnets och windowsnätverk.

Om Företaget

Företaget är en världsledande leverantör av teknologi för bränslestationer och drivmedelshantering. Tillsammans med deras moderbolag är de en del av en global industrikoncern som fokuserar på smartare transport och mobilitet. De arbetar ständigt med att utveckla lösningar för framtidens behov inom bland annat smarta städer, elektrifiering av fordon och avancerad fordonsdiagnostik. Deras lösningar bidrar till ökad säkerhet, effektivitet och hållbarhet över hela världen. 

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi arbetar med ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan annonsen stängs, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss!

 

 

Dela detta jobb

IT Support Tech Specialist

EdZa AB