itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-support till ATG

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

IT-support till ATG

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en spännande tjänst som IT-support på ATG, där du kommer att arbeta med hela organisationen. Din vardag kommer vara varierande och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Genomföra installationer och felsökningar av datorer

  • Möjlighet att arbeta i ett högpresterande team

  • Ge bästa möjliga IT-support till ATG:s medarbetare

Din profil och kvalifikationer

I denna tjänst som IT-support på ATG väger personlighet och arbetslivserfarenhet tyngre än utbildning. Vi letar efter dig som är en lagspelare och som kan arbeta självständigt och ta ditt ansvar i teamet. Vidare har du en förmåga att förklara på ett pedagogiskt sätt och kan snabbt sätta dig in i kundens problem och lösa situationen som uppstått. Att arbeta som IT-support hos ATG kommer innebära kontakt med många olika kunder (ATG- medarbetare) där du måste ha tålamod och alltid tänka på att ge kunden den bästa servicen. Du bör också vara flexibel, gilla utmaningar, vara problemlösningsorienterad och tycka det är kul att förbättra och effektivisera processer.

För att lyckas i rollen som IT-support ser vi att du har:

  • Stor teknisk förståelse

  • Arbetat som supporttekniker tidigare eller har arbetat onsite och är van att jobba nära kunden

  • Arbetat med Mac OS, Windows, Office 365, AD och nätverk


Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från kontoret vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse - häng med!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-support till ATG

Centric Professionals AB