itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-Supporttekniker

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2023-09-28

Ansök nu

IT-Supporttekniker

Tavana IT söker löpande flera supporttekniker med erfarenhet av arbete inom IT-support. Har du redan 1-2 års erfarenhet av first line support eller helpdesk och känner att det är dags att ta nästa steg i din karriär? Vi har det perfekta uppdraget för dig! 

DIN VARDAG

Som kunnig IT-supporttekniker blir du en del av vårt team som ger förstklassig support till våra värdefulla kunder. Rollen innebär att du är anställd hos Tavana och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och kan inkludera allt från att hantera lösenords problem till att utföra installationer och felsökningar av både mjuk- och hårdvara. Hos oss blir du erbjuden att utöka dina kunskaper och utveckla dina nuvarande kompetenser 

VEM ÄR DU?

En framåtsträvande, social person med ett brinnande intresse för IT! 
Vi ser gärna att du har 1+ års erfarenhet av att ge IT-support via telefon, chatt och e-post. Du har teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats. Din tekniska erfarenhet inkluderar arbete med Active Directory, och om du har erfarenhet av Azure är det ännu bättre. Du bör även ha hanterat Configuration Manager/SCCM och Microsoft Intune. Vidare är du väl förtrogen med supporten av Microsoft 365 och Microsoft Office i både Windows- och Mac-miljöer. Du har även erfarenhet av arbete enligt SLA:er och är bekant med ärendehanteringssystem.

Svenska och engelska behärskar du obehindrat 

INFORMATION:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 100%
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?

Vårt motto är att det ska vara roligt att gå till jobbet och vi månar om våra konsulter. Vi skapar därför möjlighet till utveckling och anordnar roliga events oss kollegor emellan. Som konsult hos Tavana erbjuds du en arbetsplats med varierande uppgifter i dynamiska miljöer och med fantastiskt trevliga kollegor. Med din ambition och rätt verktyg från oss, ser vi till att du utvecklas och samtidigt belönas på vägen. Det är först när ni lyckas – som vi lyckas! 

LÅTER DET INTRESSANT?

Toppen! Skicka in ansökan, med eller utan CV. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Dela detta jobb

IT-Supporttekniker

Tavana IT AB