itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-Systemadministratör

Din nya tjänst

Vi är ute efter att utöka vårt interna team med It-tekniker, där vi hjälper våra kunder att optimera och utveckla sina IT-miljöer. Vårt mål är att vara en heltäckande partner inom IT-infrastruktur och att ständigt utveckla våra tjänster. Vi tror på att jobba väldigt nära kunden och att alltid ge det lilla extra för att bidra med engagemang och kunskap för att skapa ett fint partnerskap.

Som tekniker jobbar du i ett mindre team där ni tillsammans utvecklar era kunskaper för att lösa de frågeställningar som ställs. Ansvaret för teamet ligger på Tech Lead som även bygger och förvaltar projekt strukturen.

Stor del av ditt arbete kommer ligga på att administrera och utveckla inte bara våra kunders verksamhet, men även vår egen. I rollen ingår det även att finnas tillgänglig för att ge tyngre support för vår Thirdline-avdelning. För att lyckas i rollen krävs teamwork och en vilja att stötta upp där det behövs.

Våra kunder har varierade IT-miljöer i huvudsakligen Windows, men andra miljöer förekommer. Här ingår varierade uppgifter från konfigurationer i Azure, till implementationer av nya program lösningar eller tjänster.

Vi lägger stor vikt på ägarskap, viljan att lära sig och att problemlösa, för att i bästa mån tillsammans komma fram med lösningar för kund. Om du sitter på tunga erfarenheter av IT-infrastruktur är detta ett plus men du behöver inte vara fullfjädrad i alla områden. Vi stöttar varandra för att fortsätta att utvecklas.

Vi har mycket att berätta om rollen och tror att den kan vara spännande med en bra kombination av utveckling och frihet. Den målinriktningen vi har är att det ska ligga inom området IT-infrastruktur och vi är inte rädda att ta på oss nya utmaningar!

Din bakgrund
Vi tror att du är en IT-generalist som har en bred teknisk förståelse, samt har djupare kunskaper inom vissa områden. Du behöver inte behärska allt, men har en teknisk kompetens som gör att du kan utvecklas och komma med lösningar som kan gynna verksamheten. Vi ser gärna att du har koll på områden såsom M365/Azure, Exchange, backup, nätverk, klient och server hantering.

Krav

• Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.

• Goda kunskaper i svenska och engelska.

• Gedigen erfarenhet av arbete med Workplace-relaterade tjänster

• Mycket goda kunskaper i Microsofts tech stack med tidigare erfarenhet av Microsoft 365, Active Directory och Azure

• Du har också övergripande förståelse för flera, men mycket goda kunskaper kring några specifika tjänster/applikationer såsom SCCM, Intune, SharePoint, OneDrive, Exchange Online, Teams. Power Apps.

Arbetstider

08:00-17:00. Vi har en hybrid arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, var vänligen kontakta:
Tilda Stenmark: tilda.stenmark@thalamus.se
Felix.hernvall@thalamus.se
Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande bolag inom IT-infrastruktur som erbjuder kvalificerade IT-konsulter/tjänster inom supporttekniker, Onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger i Alvik strand och har funnits sedan 2000 talet.

Thalamus erbjuder certifierings- och utvecklingsmöjligheter med spännande och långsiktiga kunder som öppnar upp möjligheter för vidareutveckling och intressanta IT-projekt. Gemenskap är en viktig del, där vi ofta anordnar AW:s, sommarfest och julbord, så att alla anställda kan dela erfarenheter och glädje.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Dela detta jobb

IT-Systemadministratör

Thalamus AB