itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT Technician

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2023-06-18

Ansök nu

IT Technician

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen och Finland. Julas omsättning 2022 var 9,7 miljarder SEK.

Är du i början av din karriär och vill fortsätta att utvecklas inom IT?  I den här rollen kommer du att arbeta tillsammans med kollegorna i infrastrukturgruppen på Julas IT-avdelning, en engagerad supportorganisation där användarens problem står i fokus.  

Det här gör man som IT-tekniker

Som IT-tekniker kommer du att hjälpa våra användare med IT-relaterade frågor så som supportarbete på plats, eller via telefon och fjärrstyrning. Du kommer att ha en bred roll och arbeta med omväxlande uppgifter, som installation, konfigurering och underhåll av datorer, skrivare och andra mobila enheter.  

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du har gymnasial utbildning med inriktning mot IT, eller annan praktisk erfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har arbetat inom IT-support, och har kunskap inom Windows server, Active Directory eller nätverk/infrastruktur. Mycket god kunskap om Microsoft Windows/Office är ett krav, och du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Då tjänsten kan komma att innebära enstaka resor till våra varuhus är B-körkort meriterande.

Det här är du som person

Som person söker vi dig som är driven, prestigelös och gillar ett högt arbetstempo. Du är ödmjuk och kommunikativ i din framtoning, och har förståelse för hur du på bästa sätt kan instruera användare för att lösa uppkomna problem.

Du har ett stort intresse för IT-relaterade frågor och trivs i rollen som serviceinriktad problemlösare. Vi tror även att du är en person som stimuleras av en föränderlig och händelserik miljö.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, och placeringsort är på vårt huvudkontor i Skara. Tillträde enligt överenskommelse.

Såhär söker du

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan i dag!  Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Martin Andersson, Infrastructure Manager på tel: +46703340468, eller via Martin.Andersson@jula.se. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 2023-06-18.

Dela detta jobb

IT Technician

Jula AB