itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

IT-tekniker sökes till Blekinge

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

IT-tekniker sökes till Blekinge

Om vår kund

Vi är IT-partnern som sätter våra medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder. Vill du vara med? 

Vem söker vi?

Vi söker nu en medarbetare med kompetens inom nätverk/server och virtualisering. Du som söker bör ha några års erfarenhet av arbete mot kunder och miljöer. Kunna fånga upp kundens behov och ta idé till lösning. Vi förutsätter att du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team, men också kunna ta ansvar för din egen tid.

Din roll

Din roll kommer vara teknikkonsult inom främst nätverk, men där du också kan hantera och ha kännedom om fler andra teknikområden, som t ex Microsofts produkter.

Vi ser gärna att du har:

  • erfarenhet av trådlösa system (5G, wi-fi)

  • erfarenhet av trådbunda system

  • god förståelse för brandväggar och VPN lösningar

  • kompetens och erfarenhet av VM Ware

  • praktisk erfarenhet från konfiguration av routrar, switchar och wifi-lösningar

  • erfarenhet av att ha kund och leverantördialoger

  • det är meriterade om du har jobbat med HP:s, Ciscos, Fortinets produktportfölj sedan tidigare

  • är en lösningsfokuserad person med god analytisk förmåga, lätt att ta människor och som gör det där lilla extra för kunderna

Vi erbjuder

Samarbete är en grundläggande förutsättning för oss – oberoende vart du befinner dig i organisationen är vi en enhet och vi strävar alltid gemensamt mot våra mål.

Hos oss på rekryteras du inte alltid till en specifik detaljstyrd roll, utan snarare för din kompetens och potential. Det innebär att du kan arbeta självständigt, i ett team eller i olika projektuppdrag. Det vi lovar dig är ett expansivt bolag, en hel del utmaningar och ett härligt samarbete med många briljanta kollegor. Var redo för förändring, var redo att ständigt utvecklas och lära nytt och var redo att utmana en organisation att utmärka sig.

Hur du ansöker

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav på telefon 072-337 74 54 eller e-post gustav@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
IT-tekniker sökes till Blekinge

Telin Rekrytering & Konsult