itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Junior IT-tekniker till ett av Nordens ledande IT-bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Junior IT-tekniker till ett av Nordens ledande IT-bolag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior IT-tekniker kommer du att tillhöra ett team inom klient & digital arbetsplats som ansvarar för livscykelhanteringen för datorer och mobila enheter samt kringutrustning till kunder inom Skandinavien och övriga Europa.

Du kommer att arbeta med att sätta upp, installera och konfigurera kundens arbetsplatsenheter samt säkerställa att avtalad utrustning följer med. Löpande supportarbete samt dokumentation och administation är naturliga inslag av arbetsuppgifter i din vardag och du kommer ha kontaktytor såväl internt som externt. Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen som junior IT-tekniker inom klient & digital arbetsplats tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet och vet vad som krävs av dig för att säkerställa en god leverans till kund med hög kvalitet.

Mer om dig:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av IT eller logistik är det meriterande.

  • Du har ett intresse för IT och vill utvecklas inom branschen

  • Mycket god svenska och engelska i såväl tal som skrift

  • Vana av dokumentation och administration

  • Förståelse för vikten av kvalitativ leverans


Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT-karriär, du får möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser. Som person är du noggrann och ansvarsfull. I rollen är det viktigt att säkerställa att vi paketerar och administrerar rätt för varje kund och att du förstår vikten av god kommunikation och dokumentation. Du är självständig och självgående i ditt arbete med fokus på effektivitet och noggrannhet men du är också en lagspelare och vet att det viktigaste är att teamet lyckas tillsammans och att kunden är nöjd med leveransen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tycker du att det låter intressant? Vi behandlar ansökningar löpande så registrera din ansökan redan idag och kicka igång din IT-karriär!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
Junior IT-tekniker till ett av Nordens ledande IT-bolag

Centric Professionals AB