itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Systemutvecklare till stor arbetsgivare i Umeå!

Ansök nu

Junior Systemutvecklare till stor arbetsgivare i Umeå!

Stad: Umeå

Jobbkategori: IT

Roll: Systemutvecklare

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Vi söker dig som

  • Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i såväl tal som skrift då kommunikation sker internt på båda språken

  • Har eller tar examen till sommaren inom systemvetenskap, datavetenskap eller annan utbildning vi bedömer som relevant

  • Har ett stort intresse för programmering och en vilja att hålla dig ajour med ny programmeringsteknik

Det är meriterande om du har

  • Kunskap och / eller erfarenhet inom Java, Python, C/C++

  • Kunskap och / eller erfarenhet inom agila arbetssätt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person tar egna initiativ och är kreativ. Du har en förmåga att se helheten i ditt arbete och tar ett ansvar för såväl dina egna uppgifter som för teamets. Du trivs i en miljö där grupparbete är fokus, men kan även självständigt hantera arbetsuppgifter.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior systemutvecklare är du ett viktigt stöd till kärnverksamheten. Hos vår samarbetspartner implementeras flertalet nya och spännande objekt som du kommer arbeta inom. Du kommer ingå i team för ett eller flera objekt som arbetar med agila metoder och rapporterar till ansvarig för de olika objekten. Teamen består av flertalet kollegor med bred kompetens och kunskap inom olika områden. Beroende på dina tekniska kunskaper kan arbetsuppgifterna på sikt förändras för att du ska trivas och bidra till verksamheten på bästa sätt.

Du kommer bland annat:

  • Arbeta med agila metoder inom de olika projekten

  • Arbeta med att utveckla en mängd spännande projekt inom verksamheten

Du erbjuds

  • Att arbeta i en samhällsbärande verksamhet

  • Trevliga och kompetenta kollegor

Detta är ett långsiktigt uppdrag under minst ett år med målsättningen att fortsätta direkt hos vår samarbetspartner om samtliga parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Dela detta jobb

Junior Systemutvecklare till stor arbetsgivare i Umeå!

Academic Work