itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Klientspecialist till IT-bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-26

Ansök nu

Klientspecialist till IT-bolag

På uppdrag av vår kund i Solna söker vi en erfaren klientspecialist med fokus på Microsoft Azure, Intune och SCCM.

Kunden är en återförsäljare av IT till företag och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. De är cirka 60 anställda och har ett energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag med ambitionen att gå över till kunden. Väl där har du sedan förmåner så som tjänstebil och tillgång till certifieringar.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult och ansvara för samt driva projekt gentemot kunder. Du kommer att paketera applikationer och arbeta hands on med projekten och ansvara för de tyngre tekniska implementeringarna.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Förvaltning av kundernas IT-miljö med fokus på Microsoft Azure, Intune och SCCM
- Uppsättning, implementering, testning, automatisering, felsökning och förvaltning av Intune
- Skapa paketering, utrullning och uppsättning av nya images i SCCM
- Uppsättning och implementering av Microsoft Azure och Azure DirectoryTa ut rapporter samt skapa och administrera policies i Microsoft Azure

Hos kunden kommer du ha ett nära samarbete med de andra konsulterna i din grupp och du kommer även att ta emot ärenden som har eskalerats från 2nd line support.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som arbetar med motsvarande arbetsuppgifter idag. Generellt har du en bred teknisk bas att stå på men också en förmåga att översätta tekniken till verksamhetsnytta. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra.

Som person är du kommunikativ, driven och har ett genuint intresse för teknik. Att hålla en hög servicenivå och ha en bra lagkänsla är mycket viktigt då du kommer att arbeta nära kundens egen IT-personal och dess användare i organisationen.

Krav
- Mycket goda kunskaper inom Microsoft Endpoint Manager Admin Center
- Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Azure, Intune och SCCM på en avancerad nivå
- Erfarenhet av arbete i virtuella miljöer
- Flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Meriterande
Du har tidigare arbetat i projekt som konsult

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Elise Haglund på tfn: 0733571793 eller elise.haglund@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Klientspecialist till IT-bolag

Centric Professionals AB