itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Klienttekniker inom Citrix och Windows

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Klienttekniker inom Citrix och Windows

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget går ut på att administrera och hantera kundens klient- och VDI-miljö. Det innebär således att konfigurera och förvalta windowsklienter för att säkerställa stabilitet, säkerhet och prestanda. Vidare kommer du att arbeta med Citrix VDI-lösningar som involverar att skapa och förvalta virtuella instanser som hostas på servrar.

Utöver dessa huvuduppgifter kommer du att hantera mjukvaruinstallationer, uppdateringar, felsökning av både mjuk- och hårdvara samt säkerställa kompabilitet och implementera säkerhetsåtgärder.

Du kommer att arbeta med:

  • Hantering, felsökning och förvaltning av windowsklienter och VDI:er med fokus mot Citrix

  • Implementationer, uppdateringar och säkerhetsåtgärder

  • Felärenden, livscykelhantering och dokumentation

Din profil och kvalifikationer

Du har flera års erfarenhet som IT-tekniker inom klienthantering med ett strukturerat arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt bemötande. Vi ser att du är lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du har en god kommunikativ förmåga och talar svenska och engelska i tal och skrift.

Uppdraget kan komma att omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:

  • Arbetslivserfarenhet från liknande tjänster som innefattar hantering, felsökning och förvaltning av windowsklienter och VDI:er med fokus mot Citrix

  • Goda tekniska kunskaper

  • Svenskt medborgarskap


Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta i komplexa samt stora organisationer

  • ITIL

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Klienttekniker inom Citrix och Windows

Centric Professionals AB