itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Konsult inom produktionsnära IT till AFRY

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

Konsult inom produktionsnära IT till AFRY

Afry, fd. ÅF/Pöyry, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum, innehar en bred kompetens och lägger stort fokus på medarbetarens egen utveckling. Som konsult i deras team inom produktionsnära IT kommer du att tillhöra Afrys huvudkontor i Stockholm och bli en del av deras framgångsrika kundsamarbeten samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet, där du arbetar mot livs- och läkemedelsindustrin. Sök tjänsten nu då vi selekterar löpande!

Om tjänsten

I rollen som konsult hos Afry i deras team inom produktionsnära IT arbetar du med en huvudinriktning mot livs- och läkemedelsindustrin. Ditt främsta fokus är att leverera produktionsnära IT-lösningar, t ex MES/MOM-system, för att öka lönsamheten och utveckla affärskraften hos Afrys kunder. Detta gör du genom att knyta ihop IT-system med övergripande affärssystem och underliggande automationslösningar.

Ditt första uppdrag kommer vara hos ett life science-bolag i Uppsala för att täcka upp en föräldraledighet. I detta projekt kommer du att tillhöra kundens ERP-team där du kommer att arbeta brett med ERP-frågor. Du kommer att behöva arbeta från Uppsala 3 dagar i veckan och just detta projekt pågår fram till årsskiftet.

Du erbjuds

 • Afry erbjuder en inspirerande miljö där du dels kan utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor, och dels få utvecklas i rollen som ingenjör genom interna utbildningar och kurser. Du kommer erbjudas stor frihet under ansvar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ArbetsuppgifterI ditt första uppdrag kommer du bland annat att

 • Delta i företagets ERP-team som fullvärdig medlem under ett föräldravikariat
 • Supportera företagets behov i ERP-frågor i linje med ERP-roadmap
 • Delta i diverse projekt- och utvecklingsaktiviteter som specialist i supply chain-frågor och omsättande till ERP-system
 • Hantera dagliga tickets från deras systemanvändare och andra intressenter runtom i verksamheten
 • Aktivt delta i ERP-gruppens eget förbättringsarbete för att stärka processer, verktyg och kundbemötande

I övriga uppdrag hos Afry kommer du att arbeta brett både på deras egna kontor men också ute hos kunder.

Vi söker dig som

 • Har ca 3 års erfarenhet av att arbeta med ERP-miljöer inom operations från exempelvis produktionsplanering, CRM, inköp eller liknande
 • Har en eftergymnasial utbildning, gärna mot IT/Teknik
 • Har ett intresse för IT och affärssystem samt har ett starkt processfokus
 • Talar och skriver flytande i svenska och engelska, då kommunikation sker på båda språk

Det är meriterande om du

 • Har arbetat i ERP-systemet Monitor
 • Har arbetat i reglerad verksamhet under GMP/ISO13485
 • Har B-körkort då du förväntas vara flexibel och kunna resa en del i ditt arbete i Storstockholm och Mälardalen

För att trivas i rollen som konsult är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Då du i perioder jobbar ute hos kund krävs det att du är självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du initiativtagande och lyfter gärna dina idéer. I och med att du i rollen har flera kontaktytor är du en kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang och har god samarbetsförmåga. Slutligen är du en serviceinriktad person som är noga med att säkerställa att du genomför ditt arbete med hög kvalitet.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Storstockholm/Mälardalsregionen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Afry är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Dom skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Afrys bas är i Europa och affärerna och kunder finns över hela världen.

 

 

Dela detta jobb

Konsult inom produktionsnära IT till AFRY

Academic Work