itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kravledare & Testledare

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-04-10

Ansök nu

Kravledare & Testledare

About the job

Nu söker vi både kravledare och testledare till vår enhet Process Management & IT!  

Enheten Process Management & IT har som uppgift att leda & driva transformation och effektiv digitalisering av verksamheten. I enheten ingår avdelningen Development Hub som jobbar med att förvalta och vidareutveckla de digitala hubbarna samt säkra ett effektivt och kvalitativt arbete med krav och test i våra projekt och förvaltningar.  
  
I rollen som kravledare:  
Du kommer att leda kravarbetet i våra projekt för att utveckla vår verksamhet och skapa nytta. Kravarbetet i projekten bedrivs antingen med agil- eller mer traditionell projektmetod och du kommer att interagera med många olika delar av vår verksamhet. Du kommer att leda möten och workshops för att säkerställa hög kvalitet på vårt kravarbete, vilket är en förutsättning för att leverera projekt med hög kvalitet. Du kommer vara en viktig kugge i att standardisera vårt kravarbete på Vattenfall Eldistribution, för att på så sätt säkerställa en hög kvalitet i alla våra projekt. 

I rollen som testledare:  
Du kommer att leda testarbetet i våra projekt för att säkerställa kvalitet och skapa nytta. Här ingår både att skapa teststrategier och testplaner samt att säkerställa genomförandet av dessa planer. Testarbetet i projekten bedrivs antingen med agil- eller mer traditionell testmetod. Du kommer vara en viktig kugge i att standardisera vårt testarbete på Vattenfall Eldistribution, för att på så sätt säkerställa en hög kvalitet i alla våra projekt. Vi har också som mål att automatisera mer av våra tester.  

Your profile

Vi söker dig som har 

  • En relevant akademisk utbildning som exempelvis civilingenjör eller systemvetare 

  • Stor erfarenhet av arbete i en stor och komplex verksamhet 

  • Erfarenhet av att delta i modelleringsarbete, tex avseende informationsmodeller, flödesmodeller och systemmodeller 

  • Mycket god förståelse för utvecklingsprocesser 

  • Dokumenterat god förmåga att leda och arrangera möten och workshops 

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av implementering av standardiserat kravarbete/testarbete inom en stor och komplex organisation. 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då rollerna som kravledare och testledare kräver koordinering mellan olika parter för att nå en gemensam lösning, ser vi att du har god samarbetsförmåga och effektiv kommunikation. Du är handlingskraftig och har en god förmåga att driva dina projekt framåt. 

Additional information

Vi ser fram emot din ansökan senast den 10 april 2023! Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag. 

Placeringsort: Solna, Luleå, Umeå eller Trollhättan.  
Möjlig placering kan vara Linköping, Västerås, Uppsala eller Jokkmokk. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan. 

Mer information 

För mer information om rollerna kontakta rekryterande chef Jonas Ahldén, 070-589 85 24.  
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Korsby, 070-249 51 38.

About the company

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Vi erbjuder 
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Dela detta jobb

Kravledare & Testledare

Vattenfall AB