itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kubernetes Specialist

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Kubernetes Specialist

I takt med att Advania växer söker vi nu förstärkning av fler Kubernetes Specialists till vårt Datacenter-team som erbjuder tjänster och produkter i världsklass för en optimal och moden infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag och projekt med fokus på säkerhet, skalbarhet och automatisering. Tillsammans stöttar vi varandra och erbjuder dagens och framtidens IT-lösningar!

Som Kubernetes Specialist på Advania

I rollen som Kubernetes Specialist hos oss stöttar du våra kunder i modernisering av deras IT-miljöer med fokus på Linux och Open Source. Du arbetar med design och implementation av miljöer som bygger på Kubernetes, container-teknik och hybrid cloud.

Rollen passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar där du får driva ditt arbete självständigt. Du arbetar med kompetenta kollegor som är måna om en god sammanhållning och bra samarbeten. Vi delar kompetens och vågar utmana varandra för att ständigt utvecklas. Vi satsar även på din individuella kompetensutveckling och erbjuder utbildningar och certifieringar för att vi ska fortsätta vara i framkant när det kommer till ny teknik och nya lösningar.

Vi ser gärna att du utgår från Stockholm, Norrköping, Västerås eller Örebro men med tanke på att vi arbetar nationellt vill vi gärna komma i kontakt med dig som även sitter i andra delar av landet.

Vad vi söker hos dig 

För att du ska trivas och passa i rollen som Kubernetes Specialist hos oss söker vi dig med minst tre års erfarenhet av infrastruktur i större driftsmiljöer, med fokus på Linux och Open Source. Du har ett genuint intresse för Kubernetes och containers samt en vilja att fortsätta utvecklas inom området. Du motiveras av att skapa lösningar där du säkerställer säkerhet, tillgänglighet, prestanda, skalbarhet och automatisering. Att samarbeta med andra människor, både kunder och kollegor, faller dig naturligt. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet inom några av nedan områden:

  • RedHat (OpenShift, Ceph, Ansible, RHEL m.m.)

  • Kubernetes

  • Containers

  • VMWare

  • DevOps

Vill du vara med och bygga modern IT-infrastruktur med ledande verktyg och lösningar?

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. 

Dela detta jobb

logo
Kubernetes Specialist

Advania