itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Livsmedelsoperatörer till Leröy Smögen Seafood AB

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer till Leröy Smögen Seafood AB

ARBETSUPPGIFTER

Som livsmedelsoperatör på Leröy Smögen Seafood kommer du att arbeta med skivning och beredning av fisk. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att packa upp fryst råvara, väga, övervaka produktion, kontrollera och emballera produkter. Du arbetar med hälsa, miljö och säkerhet och medverkar till att produktionen utförs enligt gällande rutiner och regelverk. I produktionen är hygien och livsmedelssäkerhet av yttersta vikt och det är därför viktigt att du har en förståelse för dessa delar. Du kommer i rollen som livsmedelsoperatör att ingå i ett härligt team med andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team och klarar av ett högt tempo i en kyld miljö. Arbetstiderna kan vara förlagda på både dag- och kvällstid så viktigt att du är flexibel gällande detta. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER

  • Behärska svenska i tal och skrift.
  • Kan arbeta skiftande arbetstider. 
  • God fysik, du arbetar stora delar av dagen stående. 
  • Körkort och bil (Om du inte bor i närheten).
  • Meriterande är utbildning inom processteknik eller livsmedel.
  • Truckkort är meriterande.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående start. Du kommer i rollen att erbjudas en 6 månaders visstidsanställning hos Eterni Sweden och vara uthyrd till Leröy Smögen AB. Efter dessa 6 månader finns det möjlighet till en tillsvidareanställning.


ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Hampus Vajizovic på via hampus.vajizovic@eterni.se eller till Eric Lundgren på eric.lundgren@eterni.se. Ansökan via mail hanteras inte. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Livsmedelsoperatörer till Leröy Smögen Seafood AB

Eterni Sweden AB