itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lösningsarkitekt

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-04-20

Ansök nu

Lösningsarkitekt

Gillar du att ha fokus på att se till att återanvändning av funktionalitet sker, samt att säkerställa att de företagsövergripande arkitekturprinciperna och riktlinjer kring standarder och integration följs i den tekniska arkitekturen?

Som Lösningsarkitekt på iBiz
I rollen som Lösningsarkitekt har du det övergripande arkitekturella ansvaret för leveransen. Du arbetar i parallella projekt med design av integrationslösningar i ett nära samarbete med integrationskonsulter och projektledare. Du agerar katalysator för ett flertal kollegors arbete samtidigt som du är en innovationskraft hos våra kunder genom exempelvis workshops och förbättringsarbete.

Du ingår även i ett arkitektforum/arkitektgrupp, där du bidrar till att utveckla iBiz Solutions ramverk, förvaltningsbarhet, metoder och teknikspets. Arkitektgruppen arbetar tätt tillsammans och har en mycket tung och viktig roll och ett stort mandat när det kommer till att ta iBiz Solutions mot toppen. I din roll som arkitekt tar du även en pre-sales roll och följer med kundansvariga ut på kundmöten som tekniskt säljstöd.

Vad vi söker hos dig
För att du ska trivas och passa hos oss söker vi dig som har erfarenhet av en roll som lösningsarkitekt sedan tidigare och har kännedom inom systemintegration. Har du arbetat i konsultbranschen och/eller med integration i just Microsoftmiljö med Azure (API management, Servicebus, Logic Apps, Functions etc) eller BizTalk är detta ett stort plus.

För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare som har lätt att motivera och engagera människor i din omgivning. Du är driven och har en stark vilja att utvecklas både tekniskt och i din roll som konsult. Du är även en god presentatör som talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi letar efter dig som är en sann teamplayer som vill vara en del av vår starka kultur där vi månar om varandra och lyckas tillsammans.

Vi ser fram emot din ansökan! 
Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. 
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Lösningsarkitekt

Advania