itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lösningsarkitekt

Ort
Utgår

2023-10-20

Ansök nu

Lösningsarkitekt

Vi på SOS Alarm arbetar för ett tryggare Sverige för alla. Det gör vi genom att hjälpa människor i nödsituationer, hantera larm, koordinera arbete vid olyckor och kriser, samt genom att aktivt bevaka händelser och trender på nationell och global nivå. Vi gör allt detta i samverkan med våra kunder och partners - dygnet runt, årets alla dagar. Många är framför allt bekanta med vår leverans av det nationella nödnumret 112, men vi erbjuder även ett växande antal innovativa tjänster för både den privata och offentliga marknaden.

Din vardag som Lösningsarkitekt

I rollen som Lösningsarkitekt kommer du vara en del av ett engagerat och erfaret team av arkitekter där du kommer få ett stort ansvar inom en eller flera lösningsdomäner. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att utvecklingen sker i linje med strategier, målarkitektur och roadmaps. Utöver arkitektteamet ingår du i ett eller flera produktteam där du jobbar för att säkerställa att vi har de lösningar som fyller våra behov. Du kommer ha stor möjlighet att både påverka din roll, skapa struktur samt vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och vårt IT-stöd. I det dagliga arbetar du löpande med att utveckla, förbättra och ta fram lösningar som gör skillnad på riktigt. 

För att kunna jobba proaktivt med arkitekturen kommer du att omvärldsbevaka nya tekniker och dess tillämpningar för att tillsammans med verksamheten hitta nya möjligheter med framtidens teknik. Arbetet präglas av vår centrala roll i landets civilförsvar. Den största utmaningen hos oss och i tjänsten är att kombinera det statliga 112-uppdraget och affärsdriven larmhantering med säkerhetsaspekten givet vår roll i samhället. En utmaning som också ger många spännande möjligheter.

Vi erbjuder dig

  • Intressanta tekniska utmaningar, med vårt uppdrag i samhället och i civilförsvaret säkerställer vi att våra system fungerar oavsett situationen i vår omvärld.

  • Chansen att göra skillnad på riktigt i rollen som lösningsarkitekt.

  • Kompetensutveckling vilket medföljer många möjliga interna karriärvägar.

En arbetsplats i en spännande utvecklingsfas med ett tydligt innovativt fokus. SOS Alarm präglas av ett starkt medarbetarengagemang och har som vision att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm, att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi söker dig
Som har erfarenhet av att ha jobbat i någon typ av arkitektroll alternativt annan närliggande IT-roll och är intresserad av att utvecklas till arkitekt. Du ser värdet av att göra nytta i ett större perspektiv. Vi tror att du också är analytisk och har förmågan att sätta samman delar till en helhet. Som person tror vi att du är driven, initiativtagande och bra på att driva förändring, om du dessutom har intresse för eller erfarenhet av modellering inom arkitektur och agilt arbete ser vi det som meriterande.

Vi tror på mångfald och värdesätter en bredd av erfarenheter och bakgrunder bland sökande

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 1/7 2023, urval sker löpande. 

Har du frågor? Kontakta Claudia Sundberg, 072-145 47 46

Då denna tjänst har säkerhetsklassning är svenskt medborgarskap och goda svenskkunskaper ett krav. SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning. 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Lösningsarkitekt

SOS Alarm Sverige AB