itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lösningsarkitekt till New Wave Group i Göteborg

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Lösningsarkitekt till New Wave Group i Göteborg

New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen, sport-, gåvo- och inredningssektorn som Craft, Orrefors, Kosta Boda och Projob. Koncernen ska nå synergier genom att samordna design, inköp, marknadsföring, lager och distribution av sortimentet. Koncernen ska erbjuda sina produkter inom profilmarknaden och detaljhandelsmarknaden för att nå god riskspridning. New Wave Group är en decentraliserad organisation där stora mått av självständighet och bestämmande lämnas åt respektive bolag.

Målsättningen är att bolagen ska drivas av entreprenörsanda samtidigt som man har fördelen med att tillhöra en större koncern. Därför består koncernen av ett större antal operativa bolag, cirka 70 globalt.

Arbetsuppgifter:
Som Lösningsarkitekt hos New Wave Group arbetar du med att planera realiseringen av digitala affärsbehov och digitala lösningar utifrån verksamhetens behov och existerande digitala tjänster i organisationen. Du blir en mycket viktig mellanhand mellan IT och dotterbolagens affärsverksamhet.

Ditt ansvar blir att förtydliga och säkra förändringsprocessen. Som Lösningsarkitekt hjälper du till med att skapa värde i alla faser i projektet; konceptfasen, planeringsfasen, genomförandefasen och slutförandefasen.

Du säkerställer att beslut och teknikval har bäring i vår IT strategi. Du genomför arkitekturgranskningar och tar fram processmodeller, integrationsstrategier, scenariobeskrivningar, informationsmodeller och visuella kod-skisser tillsammans med våra utvecklingsteam.

Hos NWG arbetar du i en global miljö med många kontaktytor och moderna teknologier i ett viktigt uppdrag för att upprätthålla optimal leverans för våra kollegor och dotterbolag. Resor till våra dotterbolag både i Sverige och utomlands sker några gånger per år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • akademisk utbildning inom IT-området eller motsvarande kompetens

  • erfarenhet och utbildning av någon arkitektroll

  • erfarenhet av flera roller och brett perspektiv inom IT, som projektledare, analytiker eller systemutvecklare

  • mycket goda kunskaper om ERP-system, affärsflöde och processer

  • erfarenhet av applikationsmodeller, gränssnitt, integration, samt strukturera och designa mjukvaruarkitektur

  • erfarenhet av att beskriva komplexa lösningsmodeller och datastrukturer

  • mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Du är en lyhörd person som har en god kommunikationsförmåga och är mycket serviceinriktad.
Du har lätt att lära och kunna formulera dig muntligt och skriftligt.

New Wave Group strävar efter att vara en lyhörd och närvarande arbetsgivare och därmed attrahera, behålla och utveckla dig genom att erbjuda spännande och utmanande arbetsuppgifter samt erbjuda goda möjligheter till vidare kompetensutveckling. Du kommer att erbjudas kompetensutveckling över tid.

Ansökan

Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för New Wave Groups räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du tillhör Göteborgskontoret, NWG tillämpar en hybridlösning vad gäller onsite-arbete och arbete från ditt hemmakontor. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.
Vill du veta mer om tjänsten och bolaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

Kort beskrivning

Som Lösningsarkitekt hos New Wave Group arbetar du med att planera realiseringen av digitala affärsbehov och digitala lösningar utifrån verksamhetens behov och existerande digitala tjänster i organisationen.

 

Dela detta jobb

Lösningsarkitekt till New Wave Group i Göteborg

Dreamwork Scandinavia AB