itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Nätverksguru sökes!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-28

Ansök nu

Nätverksguru sökes!

Visste du att var femte sekund infekteras en dator av ett virus? Det hade du säkert redan koll på. Vi behöver helt enkelt din hjälp, låt oss snacka nätverk. Har du utbildning och erfarenhet inom nätverk med fokus på routing, switching, brandväggar och trådlösa nätverk? Då kan vi på Centric hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb. Vi är breda och har massvis med häftiga uppdrag inom Nätverk. Är du nyfiken? För vi på Centric är nyfikna på dig. Läs vidare nedan!

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet genom uppdrag ute hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. Ett utmärkt tillfälle att göra karriär!

Arbetsuppgifter
Nu tänker vi berätta lite mer om hur din vardag som konsult ser ut hos oss på Centric. Som IT-konsult på Centric tror vi att du är nyfiken på kundens affär, processer och nätverk. Oavsett vad dina kollegor på Centric arbetar med så har vi alla en gemensam nämnare – vi bryr oss om varandra! Som nätverkstekniker kommer du arbeta högt och lågt tillsammans med andra kollegor inom IT-infrastruktur. Det kan handla om allt från att felsöka förvalta nätverksmiljöer, föreslå förbättringsåtgärder i kundernas miljöer, hantera inkommande ärenden från servicedesken eller hantera upp- och nedkoppling av kunders förbindelser.

Din profil och kvalifikationen
Som nätverkstekniker hos våra kunder kan din vardag se olika ut. Du kan exempelvis arbeta gentemot befintliga och nya kunder, eller så arbetar du kanske med att stötta upp kunder med att implementera, designa nya och förvalta befintliga nätverk? Oavsett din bakgrund så är det viktigaste att du har minst två års erfarenhet som nätverkstekniker.

För att få de bästa förutsättningarna från start så är du trygg med:
- Routing och switching
- Trådade och trådlösa nätverk
- Teknologier från HPE Aruba/Cisco/Citrix ADC/Netscaler
- Brandväggar
- Windows server
- VMware
- Relevant utbildning inom nätverk
- Du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är inte ett måste, men ett plus om du har:
- Arbetat i både mindre och större införandeprojekt och löpande förändringsprojekt
- Monterat på plats hos kund
- Hanterat beställningar mot underleverantör
- Erfarenhet inom nätverksdrift, gärna i större eller mer komplexa IT-miljöer
- Certifierad inom nätverk (CCNA/CCNP)
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebr. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Nätverksguru sökes!

Centric Professionals AB