itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Nätverkstekniker som är redo för nästa steg? Se hit!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Nätverkstekniker som är redo för nästa steg? Se hit!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som nätverkstekniker kommer du att vara en del av Operationsteamet. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer ni att ansvara för support, felsökning och incidenthantering av företagets nät, kommunikations- och säkerhetstjänster för kunderna.

Du kommer att arbeta huvudsakligen med förändringar och felavhjälpning och få arbeta med Fortinet, Cisco och fysiska datacenter. Du kommer att få möjligheten att utveckla dina tekniska kunskaper inom bland annad routing, switchning, brandväggsfiltrering, VPN-tunnlar, VPN-klienter, trådlösa nätverk och WAN förbindelser.
Du kommer att få arbeta i ett riktigt härligt team av kollegor som stöttar och utvecklar varandra.
Beredskap och jour kan förekomma i tjänsten.

Din profil och kvalifikationer
Vi ser gärna att du har 1-3 års erfarenhet som nätverkstekniker och är redo för nästa steg. Vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas och att du har ett brinnande intresse för teknik. Du har även kunskap inom routing, switchning, nätverkssäkerhet och brandväggar.

Krav

  • Praktiskt erfarenhet av brandväggen Checkpoint

  • TCP/IP

  • VPN

  • BGP

Meriterande

  • Cisco

  • Fortinet

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
Nätverkstekniker som är redo för nästa steg? Se hit!

Centric Professionals AB