itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

.Net-utvecklare med kompetens inom SQL till Prenax

Ansök nu

.Net-utvecklare med kompetens inom SQL till Prenax

Nu söker vi en person som vill arbeta med systemutveckling och utveckling av Prenax SQL-databaser! Denna roll passar dig som vill arbeta brett med systemutveckling i .Net och C#, samt är intresserad av effektivisering och underhåll av SQL-arkitektur. Detta ger dig möjlighet att forma rollen utifrån vad du ser är verksamhetens behov gällande databaserna och arkitekturen. Du kommer ta fram idéer och lösningar och exekvera dem. Du kommer att få arbeta med systemutveckling i bolagets egenutvecklade plattform i Windows och web.

Om Prenax
Prenax tillhandahåller en upphandlings- och hanteringstjänst för prenumerationsbaserade produkter till företag och institutioner globalt, med stöd av en lokal kundservice och en användarvänlig plattform. Prenax kundbas är mångsidig och sträcker sig från advokatbyråer, banker och konsulter till farmaceutiska, akademiska, offentliga och statliga organisationer och institutioner. Prenax har totalt 250 medarbetare globalt, varav 40 medarbetare i Sverige på kontoret i Kista. Organisationen är platt och genomsyras av en prestigelös kultur där alla anställda månar om kundens bästa, tar sitt ansvar och ger varandra stöd och hjälp där det behövs.

Om teamet och rollen
Du kommer att vara en del av Prenax IT-avdelning där du kommer ingå i det globala utvecklingsteamet, bestående av tre medarbetare och tre underkonsulter i Europa och USA. Du kommer rapportera till Global IT Development Manager som sitter i Kista.
Du kommer att arbeta som utvecklare i bolagets .Net och Java-baserade lösningar och även vara ytterst ansvarig för SQL-databaserna och integrationen. En del av rollen inkluderar hur bolaget kan anpassa arkitekturen för att konsolidera och reducera serverparken, med avsikt att uppnå en mer effektiv miljö. Du kommer att arbeta nära bolagets Software Architect och bygga upp en effektiv indexering för att snabba på processerna.

Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Utveckla systemlösningar och databasintegrationer i .Net, C#, Java och HTML

 • Arkitekturella frågor som rör såväl strukturerad drift av SQL server, som effektiviserad utveckling och integration gentemot SQL-databaserna

 • Ansvara för data- och informationssäkerhet i SQL arkitekturen

 • Ansvara för backup och dataskydd av SQL-miljön

 • Jobba med att konsolidera och strukturera serverparken

 • Övervaka befintlig miljö och se till att SQL- miljön svarar som den ska

 • Kontinuerligt patcha och uppgradera SQL-miljön

 • Föreslå förbättringsåtgärder och se till att en modern arkitektur upprätthålls

 • Arbeta med den dagliga driften och utvecklingen av databaserna

 • Vara med och ta fram förslag för ett framtida redundant system

Om dig
Vi tror att det kan finnas lite olika utbildnings- och erfarenhetsbakgrund på den vi söker. Kanske har du arbetat med quality assurance, code reviews, processperspektiv eller jobbat som renodlad utvecklare? Det viktiga är att du har grundkompetens inom SQL och gedigen erfarenhet av utveckling i .Net och C# för att kunna hjälpa, leda och förändra nuvarande processer.

Kvalifikationer:

 • Arbetslivserfarenhet av utveckling i .Net, C#, Java och HTML

 • Förkunskaper inom MS SQL server

 • Intresse för att utveckla och effektivisera SQL-databaser

 • Stort IT-intresse och gillar att arbeta i en bred roll

 • Mycket god kunskap av Microsoft-stacken

 • Kommunicerar obehindrat på engelska då koncernspråket är engelska. Svenska och franska är meriterande, då bolaget är franskägt.

I denna roll kommer de personliga egenskaperna vara centrala för att lyckas och trivas. Vi tror att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker och själv tar initiativ om du saknar svaren. Vi ser gärna att du är trygg och lösningsorienterad och ej är blyg för att komma med nya idéer och exekvera dem. En stor fördel är om du är kommunikativ och kan prata om teknik på ett begripligt sätt för personer som inte arbetar inom det tekniska fältet.

Välkommen med din ansökan!
Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

#LI-Hybrid

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

.Net-utvecklare med kompetens inom SQL till Prenax

EdZa AB