itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

.NET-UTVECKLAR­E TILL SOFTONE

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2023-04-28

Ansök nu

.NET-UTVECKLAR­E TILL SOFTONE

SoftOne levererar ett affärssystem i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. SoftOne är ett svenskt helägt familjeföretag med 70 medarbetare där huvudkontoret ligger i Stockholm samt lokala kontor i Helsingfors, Göteborg och på Sri Lanka. SoftOne står inför en tillväxtresa och söker .NET-utvecklare som vill jobba på ett modernt molnbaserat företag med den senaste tekniken.

Din vardag

Som .NET-utvecklare kommer du vara en del av ett agilt utvecklingsteam inom ERP (ekonomi, försäljning och projekt) bestående av sju personer. Tillsammans med teamet kommer du att vara involverad i hela utvecklingsprocessen från krav och design till utveckling av färdiga funktioner. Teamet jobbar enligt Scrum och i nära samarbete med produktägaren för att kunna leverera så mycket affärsnytta som möjligt till kunderna efter varje sprint.

Rollen kan beskrivas som fullstack och du kommer att få jobba med hela teknikstacken från databas och backend till frontend och mikrotjänster i Azure. Som utvecklare är du också involverad i hela DevOps-kedjan som omfattar deployment och drift av molntjänsten.

För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i .NET, C#, TypeScript och har jobbat med ett modernt frontend-ramverk t.ex. Angular eller React.

Dina dagliga uppgifter:

  • Leverera nya funktioner och förbättringar tillsammans med teamet
  • Granska och refaktorera kod för att uppnå hög kvalitet
  • Deltaga i analys- och kravarbetet för kommande funktioner och förbättringar

Meriterande är erfarenhet av:

  • ERP-utveckling
  • Angular
  • Entity Framework
  • Microsoft SQL Server

Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Stockholm där tre av utvecklingsteamen sitter tillsammans med produktavdelningen. Kontoret har en trevlig miljö och är lokaliserat centralt på Drottninggatan med härlig utsikt över Stockholms takåsar.

Vem är du?

Du har en adekvat universitets/högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och gillar komplex problemlösning tillsammans i ett team. Du har också en hög grad av självledarskap som gör att du kan driva och slutföra dina uppgifter.

Det är viktigt att du är ansvarstagande och prestigelös, samt känner att det är naturligt att bidraga till gruppen med både initiativtagande och kunskap. Sist men inte minst är du mån om vilken energi du tar med dig till jobbet, för att höja energiomsättningen bland dina kollegor.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på markus.hanna@nexergroup.com alternativt på mobil +46 73 031 15 81.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om SoftOne

SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord med visionen att erbjuda företag ett komplett affärssystem. 2007 beslutade SoftOne att ta fram ett helt nytt affärssystem ”born in the cloud”. Idag är SoftOne GO en av Sveriges ledande molnbaserade affärsplattformar för ekonomi, försäljning, projekt, tid, bemanning och lön. Systemet har utvecklat utifrån kundernas behov, med fokus på hög säkerhet, användarvänlighet och tillgänglighet. SoftOne har över 2000 kunder i ett flertal olika branscher främst hantverkare, detaljhandel och butiker.

 

 

 

Dela detta jobb

logo
.NET-UTVECKLAR­E TILL SOFTONE

Nexer Recruit