itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Network Specialist

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-04-20

Ansök nu

Network Specialist

I takt med att Advania växer söker vi nu förstärkning av en Network Specialist till vårt leveransteam inom Advanias Managed Services. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med andra kunniga specialister inom bl.a. azure, virtualisering, server och storage. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att uppfylla sina verksamhetsbehov och bli mer effektiva och lönsamma. Tillsammans stöttar vi varandra och erbjuder dagens och framtidens IT-lösningar!

Som Network Specialist på Advania 

I rollen som Network Specialist arbetar du med våra kunder, både på plats och på distans med implementation, förvaltning och utveckling av nätverkslösningar. Du bistår med kompetens inom Routing, Switching, LAN, WLAN samt brandväggar baserat på teknologier från flertalet tillverkare.

Det innebär att du bland annat arbetar med:

 • Tekniska implementationer hos kund

 • Deltar i transitions- och transformationsprojekt.

 • Felsökning av incidenter och problem hos kunder

 • Utveckling av befintliga nätverksmiljöer

 • Ta fram lösningar för design av nätverksmiljöer

 • Teknisk rådgivning och relationsbyggande med kund

Rollen passar dig som trivs med frihet under ansvar där du får driva ditt arbete självständigt. Du arbetar med kompetenta kollegor som är måna om en god sammanhållning och bra samarbeten. Företaget erbjuder goda utbildningsmöjligheter och ser till individens egen utveckling.

Vi ser gärna att du utgår från Stockholm eller Örebro men med tanke på att vi arbetar nationellt vill vi gärna komma i kontakt med dig som även sitter i andra delar av landet. 

Vad vi söker hos dig 

Som person har du ett stort intresse för teknik och gillar att lära dig nya saker. Du brinner för kvalité och motiveras av att samarbeta med andra människor, både kunder och kollegor. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har:

 • Minst tre års erfarenhet av drift och utveckling av komplexa nätverksmiljöer, gärna som konsult och rådgivare inom området.

 • Erfarenhet av att dokumentera nätverkslösningar.

 • Erfarenhet av att arbeta med teknologier från HPE Aruba, Cisco och Fortinet, Palo Alto m.m.

 • Relevanta nätverkscertifieringar

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av nätverk i molntjänster, Azure, AWS m.m.

 • Erfarenhet av IT-säkerhet i komplexa nätverksmiljöer

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Network Specialist

Advania