itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Onsite Supporttekniker sökes till vår kund i Halmstad

Företag Maxkompetens
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Onsite Supporttekniker sökes till vår kund i Halmstad

Har du ett stort intresse för teknik? Är du dessutom händig och tycker om att ha varierande arbetsdagar? Ja då ska du söka tjänsten som Onsite Supporttekniker hos vår kund i Halmstad.

Dina Arbetsuppgifter

 • Komma i gång med ny IT utrustning som t.ex. datorer, mobiler och dockningstationer
 • Hjälp med funktions PCs som kan vara unika för en site
 • Ominstallation av datorer
 • Hantering av mobila enheter
 • Identifiera och lokalisera enheter som är gamla och måste bytas ut
 • Sköta installation av utrustning som skrivare, utrustning för konferensrum, tidsterminaler, informationsskärmar och ankomstregistreringsterminaler m.m.

Din Profil

Som Onsite Support är man ITs ansikte och representant utåt mot verksamheten. Detta kräver att man kan ta egna initiativ och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du har en vilja att vidareutvecklas inom IT-teknik och här kommer du att få den möjligheten. Med rätt inställning och engagemang från din sida, kommer du att få möjlighet att växa kunskapsmässigt och i fråga om ansvar och uppdrag.
Vid urvalet kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet och förmågan att fungera i grupp.

Vi Erbjuder Dig

Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!

Övrig Information

 • Placeringsort: Halmstad
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Varaktighet: Visstid
 • Arbetstid: Dagtid
 • Lön: Individuell lönesättning


 •  

Kunden har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kunden i Halmstad.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Sara Hollsten på telefon 0733-20 56 33 eller via mail sara.hollsten@maxkompetens.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Dela detta jobb

logo
Onsite Supporttekniker sökes till vår kund i Halmstad

Maxkompetens