itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Onsitetekniker

Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Onsitetekniker

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självgående där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är support av Windows operativsystem och att självständigt felsöka och hitta läsningar. 

Du kommer att arbeta med felsökning och support på bland annat:

  • Office 365

  • Outlook

  • Nätverksutrustning

  • Hantering/uppföljning av enhetens felanmälningar

  • Programvaror

  • Active Directory

  • Bevaka funktionsbrevåldan Support FRU IT

  • Behörigheter till diskar, funktionsbrevådor, distributionslistor

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker tjänsten i grunden har en data/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet eller annan teknisk utbildning. Du har med fördel några månaders erfarenhet av att arbeta som IT-tekniker, antingen genom praktik eller jobb. Du har en grundförståelse för tekniken och tycker det är roligt att utvecklas. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att passa i denna roll bör du vara flexibel och strukturerad.

Som person har du ett intresse för IT och teknik och trivs i en roll där du får kombinera både tekniken och kontakten med medarbetare. Du har ett servicetänk och en problemlösande förmåga. Du är serviceinriktad och har en vilja att utvecklas. Du ska drivas av en hög ambitionsnivå, ha en väl utvecklad kommunikativ sida och en förmåga att tänka lösningsorienterat.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom 33900-portalen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Onsitetekniker

Centric Professionals AB